mc czytaj posty bo jest napisane kawalek wyżej...
a ja i tak wole 1/2 osobowe zespoly robiace dredy "undergrandowo: a nie jakies salony czy tam wrecz firmy sie zajmujace tym nawet jak bardzo profesjonalnie...
a ja i tak wole 1/2 osobowe zespoly robiace dredy "undergrandowo: a nie jakies salony czy tam wrecz firmy sie zajmujace tym nawet jak bardzo profesjonalnie...
to w jakim celu do nas posylasz zapytanie, pozostawiajac nastepnie nasza wiadomosc bez odpowiedzi?;>
i nie wiem czemu wszyscy musza dokladac do tego taka ideologie - chyba powinno chodzic o to, by dredy byly zrobione tak,jak sobie zyczy tego ten, kto chce je miec
otoz to - ja nie zwracam uwagi czy ktos robi dredy z wlasnych pogladow ideologicznych, czy po to zeby dobrze wygladac na dyskotece - czy robi cala glowe, czy tylko jednego - do kazdego podchodze z taka sama starannoscia;
dlatego smiesza mnie wypowiedzi w stylu - prawdziwe dredy mozna zrobic tylko u tego, kto mieszka na pustyni, sam nie myje glowy od 10 lat i zostal wyklety przez spoleczenstwo. robic u takiego, to dopiero cos
no i oczywiscie najlepiej jesli robi je NIEKOMERCYJNIE /a coz to jest nie-komercja?
kazdy w jakies sposob jest komercyjny - by przezyc w obecnym swiecie, trzeba zarabiac. "co za KOMERCYJNY swiat
/chyba,ze kogos przez cale zycie utrzymuja rodzice-ale na to jest juz inne nazewnictwo...
ze swojej strony moge tylko dodac, ze dzieki wspolpracy z profesjonalnym studiem wiekszosc klientow nabiera pewnosci,ze po zrobieniu dredow -gdy dojdzie do sytuacji,ze gdy chce sie zwrocic z jakas sprawa do osoby ktora je zrobila- nie zostana tylko z numerem gadu czy kom. pod ktorym nikt nie odpowiada; bo zwinal juz kase i teraz nie ma czasu na glupoty.. ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum