Wysłany: 2005-11-18, 16:33 [Robimy][katowice] szybko i solidnie w okolicach Katowic
Witajcie wszyscy zainteresowani!!!Robimy dready szybciutko i solidnie, co i jak kto chce;pSwiadczymy swoje uslugi w okolicach katowic, czyli np. Sosnowiec, Jaworzno, Chrzanow, Myslowice.Cena jest zalezna od dlugosci i gestosci wlosow, ale da sie z nami dogadac;)Przykladowa cena:wlosy do ramion ok 150-180PLN,wlosy do ucha 80-100PLN. A jesli chodzi o dokrecanie, przedluzanie to w granicach 40-50 PLN.Czas trwania dreadowania jednej glowy zalezy od wlosow. to nasz nr tel. 609565569, GG8802110, e-mail reggae007@interia.pl,ja czyli Luiza mam dready, roboty mojej kolezanki Izy i wlasnej, jesli ktos jest zainteresowany to prosimy pisac, odpowiemy na maila. Ogolnie to robilysmy dready ok 15 osobom. Zapraszamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum