no i film rzeczywiście.. powiedzmy - inny niż inne. xD
krew wyglądająca jak keczup, ale efekty dość ciekawe ogólnie film naprawdę dobry, mimo, że wolę kino w innym stylu xd
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
Wysłany: 2007-04-06, 12:15
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
<kopniak><ktoś_spada_ze_schodów>: This is SPARTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Bardzo dobry film.
Trochę mogą razić niektóre "postacie" (choćby wilkozaurus ) i przesadnie niski głos głównych bohaterów, ale nie wpływa to w większym stopniu na jakość całości.
Polecam.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Moja ocena: Efekty warte zobaczenia... ale jako iż pasjonuje sie historia... to film mnie "uraził" , cała historia Spartan i Leonidasa jest warta lepszego scenariusza... ogolnie film mi się dłuzył... fabuła była kiepska, ale efekty przysłoniły reszte
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Tez poszłam na to do kina i nie żałuje. Spoko, mi sie podobało- jak najbardziej ... gra średnia. masz racje. ale w 100% zgodze sie z Tobą że Kserkses wyglądał jak gej z parady miłości. ŻAŁOSNE!.. Strzały były niesamowite. w sumie to te strzały zadecydowały o tym ze pojde na 300 do kina;]. Nice;)
[ Dodano: 2007-04-10, 14:43 ]
NatalkaS napisał/a:
... ogolnie film mi się dłuzył... fabuła była kiepska, ale efekty przysłoniły reszte
A mi tam film zleciał szybko, i żałowałam ze juz się kończy. Nie był idealny. Ale wciągający:)
Widziałem film wczoraj. Jest bardzo dobry. Te sceny walk są w filmie świetne. Bardzo podobała mi sie scena w której Persowie pierwszy raz zaatakowali Spartan i jak sie tak przepychali a potem Spartanie ich tak fajnie dziurawili Ale wszystkie sceny walk są świetne. Postacie są świetnie zarysowane.
Powtórzę: BARDZO DOBRY FILM. Polecam.
A jak wysiadałem z tramwaju to aż mi sie noga zginała zeby kogos kopnąć i zrzucić ze schodów z okrzykiem. THIS IS SPARTAAAA
Wysłany: 2007-04-14, 14:55
Polecający: dzięki internetowi :P
hmm ja tam do kina na filmy chodzę rzadko chyba,że ktoś mi stawia hehe albo jest naprawdę coś warte obejrzenia .. a tak to .. www.superfundo.org i www.torrentspy.com plus bit comet i wszystko mam co chce .. właśnie ściągam sobie Pachnidło podobno książka dobra.. a ściągam dla Pani od polskiego ale też chętnie oglądne
a co do filmu 300 .. to mam na DVD .. oglądałem i polecam warty obejrzenia załuje,że nie byłem w kinie
pozdrawiam
_________________ Czy jest taka miara według której można sądzić kto ma prawo żyć?
~~***~~
bardzo chcę nauczyć się sobą być gdy Cię nie ma .. cieszyć się na kilka własnych chwil ..
Bardzo podobał mi się ten film. Film świetnie oddał konwencje komiksu, bo nie jest to z pewnością film historyczny, najbardziej zapamiętałam z niego nie tyle same sceny batalistyczne, krawawe, ale przede wszystkim te spokojne, chwilami patetyczne momenty, w których Butler grający Leonidasa pokazał się jako dobry aktor, poza tym Grecja jako zły, w sensie zepsuty świat została także ukazana tak jak w komiksie Millera. Można stwierdzić, Snyder dobra robota
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum