Czy ktoś z Was czytał tę książkę?
Ciekawsza niż Kod Leonarda da Vinci?
I czy warto sie za nią zabrać?! Mam ją w domu i nie wiem czy zabrać sie do lektury tej oto książki?!
Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi w tej sprawie
Mam ją w domu i nie wiem czy zabrać sie do lektury tej oto książki?!
Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi w tej sprawie
Pomysł na temat zaiste błyskotliwy. Proponuję w dalszej kolejności zacząć zakładać tematy "Mam w lodówce jabłko i nie wiem, czy je zjeść. Poradźcie" albo "Mam dylemat - nie mogę się zdecydować, czy założyć dziś zieloną bluzkę, czekam na Wasze rady".
Kobito, jeśli masz tę książkę w domu, otwórz ją i zacznij czytać, a potem sama zdecyduj, czy Ci się podoba, czy nie i czy warto było.
A potem podziel się wrażeniami.
Wysłany: 2007-10-20, 18:23
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Dobra ksiazka, mi sie podobala Ale "Kod Da Vinci" jest IMO lepsze... moze gdybym przeczytal "Anioly i demony" po polsku byloby inaczej, ale nie przeczytalem
Dla mnie to samo co "Kod Leonarda...", nic nowego i ciekawego w tej książce nie znalazłam, nawet bohaterowie jacyś tacy podobni. Ale przeczytaj i sama oceń
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Beato zawsze możesz sobie np zerknąć na opinie jakiegoś serwisu. Ja korzystam ze sklepu internetowego vivid.pl ~ zerkam ->zawsze jest tam dołączona jakaś recenzja jeśli już się waham przy wyborze jakiejś pozycji książkowej- a z braku czasu takie rozterki miewam
BO głowny bohater to jest ta sama osoba co w Kodzie Ale taki mały szczegoł ;p
Jak dla mnie Anioły i Demony to ciekawsza ksiązka niż Kod Leonarda. Mam duże doświadczenie w kryminałach o tematyce religijnej i zdecydowanie Brown przoduje w kreowaniu postaci , świetnej akcji i przede wszystkim ciekawych dialogach bo uwierzcie mi nie łatwo znaleźć teraz ksiązki o tematyce religijnej które nie byłyby banałem i powielaniem historii;p Ja tę ksiązke bardzo polecam i taka mała uwaga , ksiązki zawsze czyta sie do konca by potem ewentualnie móc coś o niej opowiedzieć ;p
czytałam i powiem ze swietna i bardzo szybko wciaga jak masz to smialo!
a dla tych co nazekaja ze podobna do koda leonarda powiem ze to "Anioły i Demony" były pierwsza o tej tematyce powiescia Browna a nie slynny 'kod'
BO głowny bohater to jest ta sama osoba co w Kodzie
Hehe, takie przeoczenie Chodzi mi o to, że bohaterowie byli tacy hmm... standardowi. Koniecznie piękna, mądra kobietka, itd. Czarnych charakterów też już wiedziałam gdzie szukać, bo w sumie niczym nie różnili się od tych z Kodu. Jak dla mnie te dwie książki są tak samo "zbudowane" tylko główny wątek jest o czym innym.
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum