Wysłany: 2007-01-04, 15:39 Apocalypto Polecający: Google
oglądał ktoś??
ja oglądałam. Hym fajny ale z reklam i całego tego szoł wokół to marniuchno.
AKcja jest wartka i wciąga- sceny są w miare brutalne; fajnie tam i mądrze mówią. Koniec jest bajkowy i i to mnie dobiło bo fajnie sie zaczyna kończy źle. Najlepszy moment to jak skacze z wodospadu albo jak kobieta rodzi w wodzie
chcecie -oglądnijcie; jak nie macie ocohty- to nic chyba nie tracicie
przereklamowany ten Mel
Widziałem, i sam nie wiem czy żałować pieniedzy...
Początek mnie jakoś niewyobrażalnie śmieszył (w pewnym momencie pomyślałem ze to remake RRRrrr! ) Później była rzeź, następnie staczające się głowy z kamiennych schodów, potem pół filmu źli majowie gonili za dobrym majem, który w końcu wygrał. Fabuła mnie jakoś niezaciekawiła...
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Wysłany: 2007-03-10, 00:57
Cytat:
Też byłem na tym filmie i stwierdzam ze jest do bani ... prawie na nim zasnołem
Ja zasnąłem. Może dlatego, że oglądając leżałem, ale zdarzało mi się to już wcześniej i jakoś nie zasypiałem. Film jakby o niczym. Historia, w ogóle mnie nie wciągnęła, raczej nie polecam.
Ten film jest jakby bez morału.... przez pierwsze pół godziny gonia za tapirem co potem nie wiąże się z akcją filmu... Byłam natym w kinie i głównie caly film komentowałam poczynania bohaterów (sala i tak była praktycznie pusta) Po obejrzeniu film wydał mi sie nawet w miare, ale jak go oglądałam na dvd to wyłączyłam w połowie bo taki nudny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum