Najlepsze były reakcje tych ludzi w windzie jak Borat z producentem po hotelu sie ganiali. To było kręcona wśród prawdziwych ludzi, a nie grane. Tylko poprzednie sceny w pokou to były zbyt chamskie.
Hymn Kazachstanu
O ludziach, którym się ten film podoba, nie mam wielkiego mniemania. Humor pusty, głupi i chamski dla takich samych ludzi.
No tak. Za to Twój humor jest niepowtarzalny i wysublimowany. Mógłbyś uczyć Borata etykiety, podtarłbyś mu tyłek.
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Wysłany: 2007-01-21, 23:49
Polecający: PtaQ reklamujący NF na BF
Twój nick, jaki wybrałeś na TYM forum, mówi sam za siebie.
Rynsztok bzu napisał/a:
Za to Twój humor jest niepowtarzalny i wysublimowany
Wcale nie twierdzę, że mój humor jest wyjątkowy. Stwierdzam tylko, że humor, jaki przestawia Borat w swoim, IMHO, beznadziejnym filmie, stoi tak na niskim poziomie, że podoba się tylko ludziom jego pokroju. A o nich nie mam najlepszego zdania... Bo jak to możliwe, że ludzi śmieszy fakt, iż dorosły facet, który ma 35 lat biega sobie na gołym kutasie po hotelu ? Dla mnie to jest troszeczkę dziwne...
Twój nick, jaki wybrałeś na TYM forum, mówi sam za siebie.
No tak, żelazny argument.
Widzisz, ja np. drwiną traktuję tych, "lepszych i obytych", którym się wydaje, że w okół jest spęd ludzi o niskim poziomie, bo przecież jak można się śmiać z takich rzeczy, niedopuszczalne.
PS. Odnalazłbyś się na polu golfowym, tak mi się wydaje.
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Wysłany: 2007-01-22, 00:51
Rynsztok bzu napisał/a:
Odnalazłbyś się na polu golfowym, tak mi się wydaje
Jeśli masz na myśli to, że odnalazłbym się wśród ludzi, którzy mają bardziej wyrafinowany humor niż Borat, to tak, masz rację, odnalazłbym się wśród tych, co nie lubią chamskiej amatorszczyzny...
Za to ty odnalazłbyś się wśród tych ludzi, którzy lubią i cenią sobie humor Borata...
to ze lubie bekać jest chamskie ? mimo iz jestem dziewczyną ?!
No widzisz, czyli wg pewnego jegomościa prezentujesz humor głupi, prosty i chamski, cokolwiek by to nie znaczyło.
Hitman, jak mierzysz poziom humoru?
Wysłany: 2007-01-22, 13:54
Rynsztok bzu napisał/a:
Hitman, jak mierzysz poziom humoru?
Codino, na pewno nie mierzę go wartościami takimi, jak odtwórca roli Borata. Beknięcie może być czasem śmieszne, zależy kto w jaki sposób beknie i czy wpasuje się w sytuację. Mówię "czasem", bo najczęściej jest to przejaw braku kultury osobistej.
Metall napisał/a:
to ze lubie bekać jest chamskie ? mimo iz jestem dziewczyną ?!
To, że lubisz bekać świadczy o poziomie twojej kultury. SZCZEGÓLNIE, gdy jesteś dziewczyną.
Wysłany: 2007-01-22, 20:12
Metall napisał/a:
poprostu jestem otwarta i nie wstydzę się rzeczy bardzo ludzkich
Jak mam to rozumieć? Bo ja odnoszę wrażenie, że wedle tego co napisałaś, w Twoim domu domownicy biegają po korytarzach nago, czy tak ?
Metall napisał/a:
borat to swietny film. i jest się z czego pośmiac. nie to co matrix..
Dziewczyno! Jakie ty filmy porównujesz ?! Borat to "komedia" (a przynajmniej w zamyśle taką miała być), a Matrix to raczej film science fiction. Też mi porównanie. Pfff......
Codino, na pewno nie mierzę go wartościami takimi, jak odtwórca roli Borata.
No właśnie ja tam nie widziałem, bvy ktokolwiek próbował wartościować humor, jak Ty to robisz- nie wiem, dlatego pytam.
namtih napisał/a:
Jak mam to rozumieć? Bo ja odnoszę wrażenie, że wedle tego co napisałaś, w Twoim domu domownicy biegają po korytarzach nago, czy tak ?
Nooo, that will not be funny in America...NOOOT!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum