Wysłany: 2007-01-22, 23:11
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
mam bilet do kina (15€, moge isc na co chce, niekoniecznie sam ^^), mam zamiar isc na ten film.... o ile jeszcze jest wyswietlany. Hmm, z pewnoscia odbiore go inaczej, niz Wy, ogladajac polska wersje :p jezeli wyjde (lub bede zmuszony wyjsc...) w trakcie seansu - bede sie cieszyl ^^
namtih napisał/a:
Metall napisał/a:
poprostu jestem otwarta i nie wstydzę się rzeczy bardzo ludzkich
Jak mam to rozumieć? Bo ja odnoszę wrażenie, że wedle tego co napisałaś, w Twoim domu domownicy biegają po korytarzach nago, czy tak ?
Jak to masz rozumiec? Metall jest otwarta, gdy beka, ciezko jest bekac z zamknietymi ustami ^^
Offtopy sa zle... wiec sa kasowane.. wszystko co nie na temat to kasacji podlega tralala ;] jak chcecie sobie pogadac to macie PW lub gg lub tlen lub jakikolwiek inny komunikator. Forum komunikatorem ani pw nie jest ZROZUMCIE TO W KONCU ;/ // Kurczol ;]
No właśnie ja tam nie widziałem, bvy ktokolwiek próbował wartościować humor, jak Ty to robisz- nie wiem, dlatego pytam.
Ja wartościuję humor ?! Gdzie ?!?!?! W którym momencie ?!?!?!
Pisząc, że humor jest niski/wysoki, mądry/głupi, wartościujesz go. Nie ma
to oczywiście sensu, ale to Ci nie przeszkadza.
Co do Borata(bo zaraz znowu leniwy nadgorliwiec pokasuje mi posty, a leniwy bo temat zawsze można wydzielić, tylko po co, skasować łatwiej), Prezydent Kazachstanu był wyraźnie zadowolony z produkcji, co mnie trochę dziwi, bo ja bym takiej promocji Polski w świecie nie chciał.
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Wysłany: 2007-01-28, 19:53
Polecający: Nori
Fajny film. Szkoda tylko, że kolejny na fali "Ośmieszamy amerykę, jesteśmy zajebiści, osiągamy sukces i gadają o nas na mtv". Jak wszystko ostatnio.
A co do humoru - trochę dystansu wy, których ten film obraził.
_________________ Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Imo film miazdzy.
Moim zdaniem w tym filmie wcale nie chodzilo o to zeby byl niesmaczny, tylko o to zeby pokazac jakie amerykanie maja zdanie o sobie - "jestesmy fajni, a raszta jest fuj". widac to chociazby z wypowiedzi pana na rodeo. Niektore sceny naprawde sa niesmaczne, ale film akurat celnie trafia w to jak 'juesej' jest w sobie zakochane, jak wiele w tyn narodzie nienawisci do zydow, arabow, etc etc etc.
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum