No nie byłem jeszcze, ale na 100% się wybieram jako fan Bonda. A z tego co widziałem na reklamówkach to zapowiada się kawał porządnego kina sensacyjnego
Ja też sie nie moge doczekac kiedy to zobacze. Ogladalam wszystkie filmy z Bondem i ciekawi mnie co teraz bedzie. RAzi mnie to ze jest blondynem ale trudno sie mowi. Partnerka grała w "Królestwie Niebieskim" wiec bedzie fajnie;)
czekam i chce obejrzec.
ja chcę iść z jednej strony [jako miłośnik], z drugiej się boję [daniel craig nie pasuje mi na bonda]. ale jedno rzec muszę - ian fleming idealnie trafił, tworząc poniekąd 'współczesną mitologię'. i dobrze się z tym bawię. fajna bajka. i piękne panie
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
fajne kino akcji! Podoba mi się Craig w roli Bonda, chociaż nie ma to jak Brosnan! Z drugiej strony wszystko jest bardziej naprawdę i bardziej realnie!
Craig jest koszmarny, a do roli bonda w ogóle nie pasuje...Dla mnie wygląda trochę jak taki głupek z siłowni
Ale film niezły
_________________ "When one is in love, one always starts by deceiving oneself, and always ends by deceiving others. This is what the world calls a romance." -->O. Wilde
Wysłany: 2007-04-15, 06:19
Polecający: dzięki internetowi :P
każdy ma swoje zdanie ..ale mi się podobał .. co tu dużo mówić .. mi przypadł do gustu .. Tobie nie ? .. no problem .. w każdym razie polecam jak nie macie co oglądać
pozdrawiam
_________________ Czy jest taka miara według której można sądzić kto ma prawo żyć?
~~***~~
bardzo chcę nauczyć się sobą być gdy Cię nie ma .. cieszyć się na kilka własnych chwil ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum