Heh, od Rowling to ja zacząłem czytanie po angielsku. Przeczytałem m.in kilka części Pottera, potem dwie części Eragona Paoliniego i Smentarz dla zwierząt Kinga. Teraz szukam jakiejś przygodowej, fantasy albo kryminału (może byś też coś innego, o ile dobre), tylko chodzi o to, żeby język z tej książki na coś mi się przydał. Te z lat pięćdziesiątych raczej odpadają
W miarę łatwy na początek będzie Hobbit Tolkiena, choć to nie była moja pierwsza książka po angielsku. Na początku było Needful Things Stephena Kinga, ale choć mi się podobało, to nie polecam zaczynać od, bo to za długa rzecz na początek.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum