To co najcenniejsze - Avey Corman. To historia zgwałconej studentki która przez to zamyka sie w sobie, rezygnuje z marzeń o śpiewaniu. Po rozmowie z psychologiem w końcu ośmiela sie postawic chlopaka przed sądem...
_________________ "Mówią, że nie można życ bez miłości.
Uważam że tlen jest ważniejszy." - Dr House
Obecnie czytam "Britę" Paulo Coelho, a przegryzam "Wysokimi obcasami - Portrety" (wyd. z roku 2000).
panna-nielegalna: "Cień wiatru" przeczytałam zaraz po pojawieniu się go na polskim rynku, jako, że jestem zafascynowana literaturą hiszpańską. Czytałam jednym tchem, przez 3 dni, robiąc przerwę na spanie, siusiu i jedzenie, czynności do życia niezbędne. Książka świetna i nie raz wracam, do cytatów w niej umieszczonych.
_________________ daj ogień i skręta, śnią mi się bliźnięta
_________________ Sukces.webnode.com
Serwis na temat motywacji, nauki języków, sukcesu, niezależności finansowej. Wiele artykułów, filmików oraz darmowy kurs angielskiego.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Właśnie zacząłem czytać książkę Rhonda Byrne - "Sekret". Polecam
_________________ Sukces.webnode.com
Serwis na temat motywacji, nauki języków, sukcesu, niezależności finansowej. Wiele artykułów, filmików oraz darmowy kurs angielskiego.
Teraz czytam 'Imię Róży' Umberto Eco. Na poczatku w ogóle mnie nie wciągnęła,wydawała mi się śmiertelnie nudna,ale wreszcie coś się dzieje,jestem już blisko zakończenia i mam wrażenie,że będzie ono bardzo zaskakujące. W tym tygodniu mam zamiar przeczytać jeszcze Folwark Zwierzęcy i 100 lat samotności(autorów niestety nie pamiętam)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum