To moje typy. Względnie może pojawić się jakaś inna część "W krzywym zwierciadle" albo wspomniany przez bro "Książę w NY". Właściwie to Książę jest dla mnie pewniakiem
Na pewno Polsat... I może jeszcze na TVN będzie jakiś polski film np. I nie ma świąt czy Nowego roku bez powtarzania "Samych swoich", czy też o tym żandarmie....
bro napisał/a:
Zapomnieliście o stałym Mega Hicie Wszechczasów Polsatu : Księciunio w NY Dawno nie leciało, na święta jak znalazł.
Tak dawno nie leciało i jeszcze "Brzdąc w opałach"- to co roku jest.
Szlachcianka napisał/a:
Oj ale Bethoovena da sie oglądać I tego jest kilka "cześci", a Kevina są tylko dwie, które wszyscy znamy na pamięć. ;p
Szlachcianko jest jeszcze coś jakby trzecia część "Sam w domu po raz trzeci"...
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
a i w ogóle w tym roku wcześnie zaczęli z tymi świętami... bo ostatnio coś mi przemknął "Grinch - świąt nie będzie" ... jakoś to było pod koniec listopada tyle tych hitów, że muszą tak szybko zacząć, żeby wszystkie wyemitować
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
a jesli odnoscie telewizji to ja zawsze poznaje ze zbizaja sie siweta po magicznej i pelnej wdzieku reklamie coca-coli z świętym mikołajem xD
teraz tych reklam świątecznych tak dużo, ale zawsze zbliżające się święta czuję dopiero po tej coca- coli. A swoją drogą w tym roku mam pewne zaległości telewizyjne- była już ta reklama czy nie?
A moje typy filmowe wyżej wspomniane- na pewno coś się sprawdzi! W co jak w co, ale w Polsat to można wierzyć.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum