z wymienionych tutaj tytułów odbędą się pokazy :
"Szklana pułapka", kolejna wersja Wigilijnej Opowieści, Sami Swoi i te następne części oraz Grinch - Świąt nie będzie
jeśli do tego nie będzie śniegu to ja chrzanię takie święta!
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
jestem totalnie zszokowana, i co ja będę oglądać w Wigilię? Szok, szok, nie wiem jak się pozbieram, muszę się jakoś nastawić i czekać tyle dni na mojego Kevina, nie wiem, jak wytrzymam, Polsacie ratuj i napraw swój błąd ^^
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Co racja to racja, polskie święta nie odbędą się tak jak powinny bez czerwonego barszczu z uszkami, karpia i bez filmu "Kevin sam w domu" . (dobra nie będę kłamał, sam nie mogę wytrzymać, bez obejrzenia chociaż fragmentu Nie ma co rozpaczać w USA mają "Opowieść Wigilijną" i "Family Man". Ja zawsze co tydzień dokładnie przeglądam program telewizyjny (wszystkim polecam Kulturę w piątkowym Dzienniku, świetny) i w te święta jednak znalazłem kilka ciekawych pozycji. Potem przedstawię kilka tytułów.
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
i w te święta jednak znalazłem kilka ciekawych pozycji. Potem przedstawię kilka tytułów.
Przejrzałam program na te święta i w ogóle nic ciekawego nie znalazłam. A nie... jeden wyjątek: jak nie zapomnę to może "Charliego i fabrykę czekolady" obejrzę, bo jeszcze nie dane mi było. Chyba trzeba będzie zacząć spędzać czas z rodziną, bo oglądać nie ma co.
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Hymmm nie wiem jakie są wasze gusta, ale np. w poniedziałek jest "Szklana Pułapka" (dobra, może było to już wiele razy, ale nadal łapie pod jaja ) We wtorek "Przylądek Strachu" kapitalny film Martina Scorsese, z Robertem De Niro i Nickiem Nolte. Będzie też "Zagubieni w Raju" bardzo zabawna komedia. Środa, już nie pamiętam ale wiem na pewno, że obejrzę "Wilczek" pamiętacie to? Z Michaelem J. Foxem, każdy to kiedyś oglądał Już nie pamiętam co jeszcze było. Ale też nie ma przecież co całe święta filmy oglądać, ja robie to codziennie, więc w święta trochę odpocznę
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum