Jak wiadomo, święta mogą być bez śniegu, nie mogą być natomiast bez "Kevin sam w domu" Dlatego zapytywuję się Was, jak uważacie, która stacja tym razem puści ten film, względnie "Kevin sam w NY".
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
Też stawiam na Polsat, ale pamiętajmy, że TVN może nas zaskoczyć...
Czekam też z niecierpliwością na "Człowieka w żelaznej masce", którym również raczą nas co roku. Będę rozczarowana i zwątpię w ducha świąt, jeśli w tym roku z niego zrezygnują, na rzecz "Bethoveena" na przykład, który z kolei jest stałym filmem wielkanocnym.
Obstawiam Polsat, jakoś za bardzo się nie wyróżnię, ta stacja na pewno wyprzedzi TVN, który na pewno i teraz nas nie roczaruje i puści jak już sis wspomniała "Bethoveena" ;]
Tak poza tym to wszystko jest bardzo dobre, ponieważ zaoszczędzamy od lat pieniążki na programy telewizyjne - jeden kilkuletni do tej pory wiernie służy xD ;P wszystko z myślą o telewidzu.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
TVN, który na pewno i teraz nas nie roczaruje i puści jak już sis wspomniała "Bethoveena" ;]
Colorku, przeczytaj jeszcze raz mojego posta ;]
Ja właśnie nie życzę sobie "Bethoveena", jego miejsce jest w okolicach Wielkanocy, więc nie mogą mi tego zrobić i puścić go teraz, bo zburzy mi to cały harmonogram świąt.
Radośnie sporządziłam nawet listę filmów uniwersalnych, dobrych na każdą okazję i łapę sobie dam uchlastać, że przynajmniej trzy z nich w święta się pojawią:
"Kevin sam w domu/w NY"
"Człowiek w żelaznej masce"
"Szklana pułapka"
"Bethoveen"
"Uciekająca panna młoda"
"Ja cię kocham, a ty śpisz"
"Akademia policyjna"
"Gliniarz z Beverly Hills"
"Witaj Święty Mikołaju - w krzywym zwierciadle"
"I kto to mówi"
"Głupi i głupszy"
"Masz wiadomość"
"Naga broń"
"Powrót do przyszłości"
a do tego jakaś milionowa wersja "Opowieści wigilijnej" ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum