Hmm... A ja nawet lubie czytać gazety i robię to dosyć często... Kupuję raczej gazety takie jak ,,Dziennik'', ,,Agora'' ( nie czytam brukowców) bo lubię wiedzieć co się dzieje w kraju i na świecie. Najlepsze i tak są w nich felietony i czasem jakieś eseje.... Mmmmm
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
Kiedyś był Ślizg ,klan i było wporzo ,teraz to od czasu do czasu jak mam więcej pieniążków od babci to sobie kupie machine albo jakieś czasopismo z filmem
Ja polecam "Zwierciadło" tak teraz umieszcze tu darmową reklame... piszą ludziów historie..duzo przemyslen... i ogolnie troszke zaglebić sie mozna w sens niektorych spraw..ogolnie polecam..koniec reklamy..:D
_________________ " Łatwo jest kochać nieznany ląd"
A ja nic nie kupuje tylko czytam w necie. Ostatnio jestem stałym bywalcem na spieprzajdziadu.com. Nie żeby mnie interesowała polityka ale Muppet Show jest niezły
A poza tym niezły relaks można załapać czytając basha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum