Wysłany: 2007-07-25, 23:21 Czy czytacie gazety? Polecający: gogulski;)
Odkąd mam net (ok 10 lat) nie kupiłam ani razu gazetowej wersji dzienników, nie mówiąc już o czasopismach i innych periodykach.
Czasem przeczytam coś na szybko w empiku, albo w inmedio, ale tak żeby kupić?
No chyba że dla gadżetu w sensie kolejnej dodatkowej torebki, czy filmu.
A wy kupujecie gazety?
_________________ Podaruj dzieciom uśmiech, a mężczyznom rozum...
Od czasu do czasu kupuję. Zawsze lepiej poczytać spokojnie w domu, a nie stojąc między regałami w Empiku. No i czasem jakieś czasopismo komputerowe, dla gier
Hm... Ja nie kupuję fakt, ale kupuje za to moja mama, odwiedzając ją w tygodniu, mam przegląd wszystkiego od "Rzeczpospolitej" poprzez "Dobre Rady", "Przyjaciółkę" itd na ulotkach reklamowych z Tesko kończąc
_________________ Podaruj dzieciom uśmiech, a mężczyznom rozum...
Bida z nędzą w tych naszych gazetach, nie kupuję, bo nic ciekawego nie ma, kiedyś jeszcze Focusa czasami kupiłam, ale jak patrze teraz to wszystko powtarzają. A szkoda, bo poczytałabym chętnie o czymś ciekawym.
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
W miarę regularnie czytuję właściwie tylko jedną - Angorę. I to mi wystarcza, mam zbiór najważniejszych wiadomości z innych gazet i czasopism (polskich i zagranicznych) + autorskie teksty redaktorów
Ja kupuję sporo gazet młodzieżowych.Lubię także czytać wywiady ze znanymi,więc trochę to mnie kosztuje i dlatego staram sie czasem przystopowywac z kupieniem nastepnej gazety.Najbardziej lubię Gale i Vive z racji zamieszczanych wywiadow,a takze wszelkie gazety młodzieżowe dla nastolatek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum