Ogólnie to ja lubie komedie romantyczne hehe, ale horrory też lubie oglądać, kryminały nawet się znajdą Bardzo lubi filmy, które zdarzyły się naprawdę Ostatnio na tVNie oglądałam 'zła miłość' boski film
A nie lubie westernów blee
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Horrory Lubie tez czasem obejrzec jakies dobre filmy zwlaszcza na ale kino, ale ogolnie to horrory to cos przy czym sie relaksuje:) Oczywiscie seriale komediowe i bajki to juz inna historia:P
ja najbardziej lubię filmy na których się boję i gdzie się coś dzieje czyli zdecydowanie horrory i sensacyjne. nigdy nie przepadałam za to za science - fiction ale odkąd mam AXN sci-fi to lubię ten gatunek coraz bardziej.
Thriller psychologiczny jak "Milczenie owiec", komedia w stylu Woody Alena no i przygodowy w stylu "Poszukiwaczy zaginionej arki" czy "Piratów z Karaibów".
Najbardziej lubię komedie romantyczne, ale czasem lubię się też bać więc sięgam i po horrory a tak poza tym to chyba nie ma gatunku którego nie cierpię, w dobrym towarzystwie każdy film będzie wspaniały czyż nie mam racji? Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum