ja zazwyczaj nie czytam gazet, ale jak juz to biore "Dziennik", nigdy wiecej do ręki nie wezme polskiego "bilda" czyli tego zakichanego "faktu", gorszej lipy w zyciu nie czytałem
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Zazwyczaj prasę lokalną - łódzki "Express Ilustrowany", z ogólnopolskich nie czytam żadnej gazety, przeglądam tylko Wyborczą, bo akurat to prenumerujemy (my - tj. biblioteka). Poza tym z czasopism - Kalejdoskop (lokalne pismo kulturalne).
_________________ Jestem bibliotekarzem i nic, co napisane, nie jest mi obce
z racji tego, że namiętnie zakupuję filmy bolly, od dłuższego czasu zaczytuję się w tych gazetach, do których te urocze, zachwycające, cudne filmy są dodawane, a więc Tina, Przyjaciółka, Pani Domu, Olivia - czyli te gazety, których bym nie kupiła gdyby tych skarbów nie było ;]
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Przede wszystkim "Gazeta Wyborcza", bo uważam, że z wszystkich gazet tzw. informacyjnych jest najbardziej prawdziwa, a może poprostu czytam, bo uważam że najmniej kłóci się z moimi poglądami. No i ma dodatki, które uwielbiam: "Duży Format - gazeta reporterów" i "Wysokie Obcasy". Kupuję zazwyczaj w piątki, soboty i poniedziałki.
Czasami "Mój pies", ale jest drogi, więc tylko jak mam nadwyżki w budżecie.
No i "Metro", które dostaję każdego dnia, krocząc dzielnie do szkoły.
Miggy napisał/a:
i czasem 'Playboy' czy co się tam trafi...
To też mi się zdarza, podbieram facetowi i czytam ;).
_________________ daj ogień i skręta, śnią mi się bliźnięta
Nie czytam dużo gazet, głównie przeglądam w Empiku Z tych cyklicznie przeglądanych to TerazRock, Metalhammer, CDAction, Otaku i Film... w domu czytam Wyborczą i TeleSwiat jak rodzice kupią ^^'
Aktualnie przerzuciłam się na babskie pisma, jak "Naj", "Przyjaciółka" czy "Tina". Przecudowne odmóżdżacze. Jeszcze trochę i sama będę mogła założyć kącik porad wszelakich, bo czuję, że moja wiedza z zakresu problemów małżeńskich, gotowania i prowadzenia domu ostatnimi czasy imponująco wzrosła. A wszystko to dzięki bollywoodzkim filmom, które są dołączane do tych gazet ;]
Ja czytam jedynie Focusa. Świetna gazeta ^^
Np. do pociągu, poczytać można, dowiedzieć się czegoś. O.
Nie lubię szmelcu takiego jak Fakt. W Wyborczej nie mogę się połapać w tych kartkach. Kiedyś szukałam tego testu IQ i coś mnie się wydaje, że za znalezienie go w tych kartach doliczali punkt gratis -.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum