A ja ostatnio przeczytałam Newsweek'a od deski do deski, każdy artykuł. Szczerze, na prawdę mnie zainteresował. Szczególnie o zmianie klimatu w Polsce.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
jakie mi wpadna w rece w domu - czyli 'sukcesy i porazki' czy cos w tym stylu to jakies historie milosne. poza tym 'teletydzien' jak sprawdzam program, 'cosmopolitan' jak pojde do kumpeli i wszystkie inteligentne mlodziezowe pisma jak pojde do mojej 12-letniej siostry ciotecznej.
_________________ Im telling ya loosen up my buttons babe
But you keep frontin babe
Say what you gon' do to me
But i see nothin'
Jak chodziłam do LO to czytałam Cogito, Filipinkę bo tam zawsze można było znaleźć jakieś streszczenia i opracowania. Aktualnie czytam to, co mi wpadnie w ręce: Rzeczpospolita, Newsweek, Polityka...
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem.
a ja polecam Focusa nie czytam go co miesiac ale jak widze cos ciekawego w nim to kupuje teraz polecam wydanie extra ktore wyszlo w lipcu czyli 325 pytan i odpwoiedzi naprawde duzo ciekawych rzeczy
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
czytam w sumie wszystko co znajde w domciu ^^
ostatnio bardzo podobaja mi sie artykuly w "Pani domu"
ale takze w innych tego typu portadnikach jak i w prasie dla nastolatkow.... ciekawe tematy tam czasem poruszaja ^^
Newsweek (polski lub nie), Wprost, Przekrój, czasem jak siostra kupi to sięgne po Dziewczynę lub jakąś inną Filipinkę ( a później wyklinam tych,co takie głupoty wypisują), Gazeta wyborcza, Kurier Lubelski (to od mamy).
Irytują mnie gazety typu Fakt i wszelkiego rodzaju Bravo. Duzo kolorowych obrazków i zero treści.
Wysłany: 2006-09-09, 11:21
Polecający: dzięki sobie
Ja lubię czytywać Zwierciadło i nic więcej.
No i od czasu do czasu popcorn ;] No ale oczywiście czasem też wpadnie w ręke coś typu Dziennik Bałtycki to też sie przeczyta ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum