Co tydzień czytam Wyborczą głównie ze względu na dodatek Wysokie Obcacy, w których można poczytac ciekawe felietony. Od czasu do czasu kupuję Twist, ale to jak już nic w domu nie mam do poczytania. Taka gazeta to mi starcza na kwadrans, więc ostatnio stwierdziłam, że szkoda na nią pieniędzy i jej nie kupuję!
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
jejx to jest jedna z tych rzeczy których na onecie nie znosze grrr
czasami sa tacy głupkowaci ludzie którzy wypowiadaja sie na tematy polityczne choc nawet nie wiedza co to znaczy że ktos byl SBkiem
gosh
no w tym momenie nie mam dostepu do gazet wiec korzystam z internetu, a w polsce roznie claudia, oliwia,swiat kobiety, naj, sporadycznie cosmopolitan bym zapomniala noi focus oczywiscie....
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Wysłany: 2006-10-02, 10:51
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja czytam piątkową gazetę wyborczą oraz Teraz Rock.
Czy jest to jedyne rockowe pismo w Polsce to nie wiem, ale ma prawo nazywać się - Teraz Rock - jedyne porządne pismo muzyczne w Polsce. Dzięki nim poznałem wiele ciekawych zespołów między innymi Muse. Uwielbiam czytać o wkładki o różnych zespołach, są one zawse fachowo zrobione i zawierają mase informacji, których często nie ma nawet w internecie.
Myślę że warto jest wydć 7 zł co miesiąc by móc trochę poznać świata muzyki.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
_________________ KoЯn, Iron Maiden, Rammstein, Rob Zombie, In Flames, System of a Down, Skindred, Metallica, Nirvana, Static-X
-------------------------------------------------------
ja osobiście czytam Victora Juniora, 13, Fun Cluba, Bravo Girl i Twista (duzo jak na mnie)
_________________ "...The sun doesn't give light to the moon
Assuming the moon's going to owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors and then rapidly
You just turn around and start asking me about
Things you want back from me..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum