Wysłany: 2006-11-06, 19:23
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Ostatnio "czytuje" gazete "Hamburger Abendblatt", w ramach nauki jezyka. Sasiadka kupuje, przewaznie udaje ze czyta, po czym sprzedaje nam, za polowe ceny
dominisiab20 napisał/a:
osobiście czytam
myslisz, ze nam ktos inny gazety czyta (dyktuje)?
dominisiab20 napisał/a:
Victora Juniora, 13, Fun Cluba, Bravo Girl i Twista (duzo jak na mnie)
jak mialem 11 lat to tez bravo czytalem ;p
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
ehh ja raczej nie czytam gazet
bo z nich sie za wiele nie dowiem
dajmy na to takie brukowce jak "fakt" etc. "super expres" bazują na cudzym życiu ,na kłamaniu,na szukaniu furrory ;/
często w ten sposób ranią wiele ludzi!
jeżeli chodzi o takie gazetki jak :"bravo","filipinka" są tak badziewne że aż szkoda gadać,;/......trona ,po stronie czytasz o sexie ,miłości ,show biznesie,karierze....człowiekowi sie niedobrze robi,i w kółko to samo ,redaktorzy prześcigają sie w sklecaniu to nowej treści,to bardziej prowokujacej,zenada..
Wysłany: 2006-11-12, 20:49
Polecający: Znalazlem w necie
Gazety zwiazane z fotografia... ale uznalem ze to strata pieniedzy bo sie gazete przeczyta i no wlasnie wywali do kosza od razu lub po latach bo zaczna zalegac na polkach ... czerpie wiedze z forum i od ludzi plus samoustwa (jesli tego wyrazu w polskim slowniku nie ma to juz jest bo wlasnie wymyslilem). Wiedzcie ze jestem w brew pozorom naskromniejszym facetem na swiecie.
,,Film" i ,,Kino" kupuję każdy numer i oczywiście czytam Czasami jak jest coś ciekawego kupuję ,,Teraz rocka".Cena tylko mi nie za bardzo odpowiada
Oprócz tego aby dowiedzieć się co się dzieje na świecie czytam wyborczą i ,,politykę'
Poniżej przetaczam tekst bo chyba sie nie rozczytacie hehe ;
" ADAM ODKRYWCA "
Kiedy tylko ma wolny czas, zabiera wykrywacz metali,łopatkę i wyrusza na poszukiwnia starych skarbów.
W domu ma już kilka guzików napoleońskich, łuski od naboi, stare monety, srebrne sygnety.
-Szukam w miejscach gdzie kiedyś stały m.in.
gospody , kąpieliska przed wojną - mówi Adam Bisewski - gimnazjalista z Kartuz.
Bakcyla poszukiwań złapał stosunkowo niedawno. Przypadkowo trafił w internecie na strone o poszukiwaczach starych przedmiotów. Nawiązał kontakt z jednym z nich, który przyjechał do niego z trójmiasta. Pokazał mu metody poszukiwania.
- Wykrywacz metali kupiłem rónież z internetu - mówi amator z Kartuz. - Urządzenie potrafi wykryć metal do głębokości około jednego metra.
Zdarzyło się młodemu poszukiwaczowi, że znalazł niewypały.
- Kiedy tak się dzieje zawiadamiam policję - mówi.
Adam na poszukiwaniu "skarbów" będzie spędzał całe wakacje
To jego plan na wolne popołudnia.
Ania Frankowska
PS. Nie zwracajcie uwagi na ostatnie zdanie artykułu, bo to moje ogólne hobby, więc nie tylko wakacje będą mi zajmowały czas na kopanie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum