heh do Dziennika przewidziany jest dodatek w właściwie nowa gazeta ^6 dla wszytskich zainteresowanych branżą ekonomiczną i finansową :
Z Dziennikiem można zakupić "The wallstreet Journal"
osobiście ciesze się że w końcu w jakiejś gazecie codziennej i taniej na oddatek znajdę coś co mnie interesuje :p
_________________ I'm strong on the surface... not all the way through...
Ja lubię gazetki motoryzacyjne. Ostatnio czytałem naprawdę niezłą gazetkę, AutoRok. Niestety sporo kosztuje, bo ok. 30 zeta, ale jakość jej odstaje od innych gazet motoryzacyjnych, jakie do tej pory czytałem. I jest bardzo grupa, ma wiele fajnych zdjęć, no i o dziwo to chyba jakieś polskie wydawnictwo. Profesjonalną gazetką jest też Nationale Geographic.
Jak mam chwilę to "Angora", "Gazeta Wyborcza", "Polityka", "Wprost". Jak nie mam czasu to program telewizyjny (na zasadzie "co by tu obejrzeć" po czym program ląduje w kącie, a ja zapominam o filmie który mi wpadł w oko i... pracuję).
hmmm, najczęściej chyba Metro ale jak już mnie najdzie na kupienie to Dziennik albo Gazetę Wyborczą. Jeśli chodzi o czasopisma to najbardziej mnie ciekawią takie typu National Geographic itp., chociaż też nieczęsto je kupuję...
Heh... u mnie podobnie z tym Metro - jak dają to biorę ;P A ogólnie to czytuje się w tym co akurat jest w domu, lubię Angorę , sama co miesiąc kupuję Cosmopolitan (który niestety z numeru na numer jest coraz słabszy..) i Joy'a :) Typowo babskie czytadła.
Wysłany: 2008-01-26, 11:59
Polecający: wujek Google
Mam prenumeratę Newsweeka i czytam od czasu do czasu... Poza tym to, co mi wpadnie w ręce. Ale i tak wolę newsy i artykuły internetowe. Strona Przekroju też jest ciekawa
_________________ Żyj tak , żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem.
Kiedyś się czytało regularnie Newsweeka, Politykę albo Wprost na zmianę, ale to było jeszcze jak się polityką bardziej interesowałem. Teraz sobie nadrabiam wiadomościami z interii i money.pl . No i od czasu do czasu zaglądam na amerykańską stronę Newsweeka ale to bardziej chyba żeby angielski doszlifować niż dla wyczytanych tam informacji. Mimo wszystko ciekawe niektóre artykuły. Polecam!
_________________ "Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
ja czytam Newsweeka regularnie... jakiś Focus czy National Geographic zawsze w ręce wpadnie... poza tym, raczej internetowe serwisy typu onet.pl czy interia.pl albo wp.pl
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum