Co sądzice o tym? Ja uważam, że jest to żerowanie na ludzkim strachu, bezczelna próba wyłudzenia pięniędzy od naiwnych, wystraszonych ludzi. Ale pmoże się mylę... Proszę się co nieco wypowiedzieć.
_________________ Dla ciastko...:
Cytat:
A śp. prof. Henryk Jankowski kiedyś tak odpowiedział pewnej studentce:
- Panie profesorze, uczy Pan na tym uniwersytecie etyki, a tak się Pan zachowuje...
- Proszę pani, a czy ornitolog musi umieć latać?
Wysłany: 2007-03-05, 17:14
Polecający: bierdonka
grg7133 napisał/a:
Ja uważam, że jest to żerowanie na ludzkim strachu, bezczelna próba wyłudzenia pięniędzy od naiwnych, wystraszonych ludzi. Ale pmoże się mylę.
Nie przesadzasz ? To tylko ksiązka ;] Kod leonarda tez imał w sobie troche prawdy i fikcji , to też. Nikt nie wie kiedy bedzie koneic świata więc idz spać spokojnie ;] Zarować mozna na cyms co juz sie wydarzyło ,to sa spekulacje ;]
Wysłany: 2007-03-05, 18:20
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Z checia bym przeczytal ta ksiazke co sie stanie... to sie stanie, ale poczytac sobie mozna :p jednakze... zal mi na to pieniedzy, jak bede w Polsce, to sprawdze w ksiegarniach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum