Wysłany: 2007-07-31, 12:48 Harry Potter V (film) Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Kto ogladal, kto byl w kinie, kto byl w kinie i nie ogladal lub kto nie byl w kinie i ogladal? A kto oceni?
Obejrzec warto Uwazam, ze czesc piata jeszcze niedokonczonej sagi jest najlepiej nakrecona... dobra gra aktorska, odpowiednio nagieta i skrocona fabula, boskie efekty
Film polecam kazdemu, kto ogladal poprzednie czesci Naprawde warto jest wydac te kilkanascie zlotych /€.
Idę ! Każdą częśc widzialam w kinie TA tez!
Slyszalam ze zdania są podzielone- bo wątki są troche okrojone ale ponoć wątkowi romantycznemu poświecono troszke.
Jak obejrzę to opowiem. ;P
_________________ I'm strong on the surface... not all the way through...
byłam w kinie i oglądałam ;p
film jak każdy harropotterowaty, czyli gorszy niż książka i ogólnie średni. z wszystkich pięciu nie wiem czy najlepszy, bo nie widziałam czwartego.
no ale darmowy seans był, więc czemu nie iść i nie spojrzeć ;p
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
Zgadzam się, że najlepszy. Podobały mi się nowe postacie-Luna, Tonks, Belatrix, bardzo dobrze według mnie zagrały, a i efekty były niczego sobie. Tylko w scenie pocalunku, Harry i Cho stali strasznie daleko siebie, i zastanawia mnie czy było im tak wygodnie;)
_________________ They said it changes when the sun goes down
Wysłany: 2007-08-01, 11:22
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
Wg. mnie film dość średni zresztą jak każdy Harry Potter film. Niektóre efekty mi się bardzo podobały, ale ogółem to niezbyt Książka jak to zazwyczaj bywa jest lepsza.
wedlug mnie zadna rewelacja, nawet mnie jakos nie ciagnelo na ten film o 12 w nocy, niektore momenty bylu tak nudne ze az sobie usnelam : x zdecydowanie najbardziej efektowny byl koniec. no ale jak mowilam dla mnie bez rewelacji.
Ostatnio przeczytałem resztę książek, obejrzałem poprzednie filmy i ten, popykałem w gierki.
I według mnie najlepszy harrypotterowym produktem jest gra HP:Quiddith world cup
_________________ "Heave ho, thieves and beggars, never say we die. Some men have died and some are alive..."
Wysłany: 2007-08-23, 13:17
Polecający: Świt nad Bugiem
Bardzo lubię HP, ale zdecydowanie książki... Filmy niestety dużo mniej mi sie podobają. Wg mnie każdy następny jest lepszy i już V część była całkiem dobra. Tzn mnie się podobała...
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum