Dzisiaj obejrzałem "W mroku zła". Wcale nie taki brutalny, jak się o nim mówi, ale kilka scen ma naprawdę mocnych. Ludziom o słabych nerwach nie polecam.
Kupiłem kiedyś "Teksańską masakrę" z gazetą i po trzydziestu minutach seansu okazało się, że dalej nie ma zamiaru odtwarzać. Oczywiście o wymianie na inny egzemplarz nie mogło być mowy...
"Teksańska masakra", Piątek 13 i inne tego typu to nie jest dla mnie horror.
Horror ma być straszny, a to są filmy polegające na zasadzie Kill'Em All, grupa ludzi pojawia się w złym miejscu i o niewłaściwym czasie, jakieś Coś ich gania i zabija. Na końcu albo wszyscy umierają, albo główny bochater zabija to Coś. I to jest straszne?
_________________ Kiedy wszystko inne zawiedzie, przeczytaj instrukcję.
Rogi popieram cię, takeigo typu horrory wogule na mnie nie działają, powinny to byc juź prędzej thrillery . Najbardziej się boje horrorów w ktorych jakiś tam duch, demon lub jakieś inne straszydło coś tam robi dla ludzi
Ja w ogóle nie lubię horrorów. Nigdy nie lubiłam, i zapewne nie polubię... Kiedyś oglądałam jakiś z kuzynką, miała mnie dość, za głośno się wydzierałam xD także inni przy mnie też wolą nie włączać tego typu filmów.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
"Smakosz" wszystkie części, "Egzorcyzmy Emily Rose", "Basen" i "Wzgórza mają oczy" te filomy są w sumie fajne no i straszne...oczywiście zależy dla kogo ale np. dla mnie tak Polecam
_________________ "JEDEN ZA WSZYSTKICH! WSZYSCY ZA JEDNEGO!"
Oglądałam tyle horrorów, że większości nie pamiętam. Najbardziej podobał mi się Shutter widmo, 13 duchów i kolekcja z Freddy'm K. Smakosz dla mnie był śmieszny i miejscami nudny
bardzo lubie horrory:) slyszalam ze Shutter jest dosc dobrym i ciekawym horrorem!ogladal ktos ten film i moze to potwierdzic bo nie wiem czy warto marnowac czas na sciaganie??
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Wysłany: 2007-08-28, 10:01
Polecający: Google =D
Lubię oglądać horrory. Pierwszym horrorem który oglądałam w kinie był "The Ring" Ostatnio byłam na "Sadyście" ("Captivity") ale nie dośc kiepski Raczej nie polecam. Jest wiele fajnych horrorów których jeszcze nie widziałam. Muszę nadrobić zaległości.
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
lisica, ogladalam ... jak dla mnie malo straszne chociaz napewno znajda sie zwolennicy tego filmu, ja osobiscie odradzam
podobal mi sie film "Teksańska masakra piłą mechaniczną" nie, ze uwazam go za najlepszy , ale utkwił mi w pamięci muszę sobie je wszystkie przypomniec niestety mam słabą pamięć do nazw i nazwisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum