ja umiarkowanie te horrory lubie i ogladam tylko i wylacznie jak jestem w grupie ludzi sama nie jestem taka odwazna bo sie raczej nie emocjonuje.
Ostatnio ogladalam 'wzgorza maja oczy ' <biedyny pozarty pies> 'dom woskowych ciał' <eee> 'egzorcyzmy e.rose> wyłaczylam komp poprzez wylaczenie wtyczki z kontaktu..to samo za siebie mowi...
nie ogladalam zejscia ale slyszalam
_________________ I'm strong on the surface... not all the way through...
ja tam nie jestem jakims wielkim fanem horrorów. Czasem obejrze z ciekawoscią, jak mi sie jakis trafi, ale horrory oglądam zazwyczaj raz, bo za drugim razem nie ma sensu. Wole tak szzcerze poczytać jakiegos Mastertona. A horror jaki mi sie ostatnio naprawde podobał to Piła. 2 częsci tez nawet dobra, ale zakończenie moim zdaniem psuje. Obawiam się, ze w 3 juz wszytsko pokręcą .
Najlepszy horror jaki ogladalam ...hmmmm.....troche sie ich naogladałam w swoim zyciu bo bardzo lubie ogladac horrory ale nie mam jednego ktorybył by najlepszy bo mam kilka horrorow ktore mi sie podobaly napewno sa to : "Wzgórza Mają Oczy" "One Missed Call" "Dom na przeklętym wzgórzu" "Tunel Śmierci" jeszcze pare by sie napewno znalazło.
_________________ Mądrość przyrównują do wiedzy, a przecież znajomość alfabetu nie czyni człowieka pisarzem.
Wysłany: 2006-10-02, 13:40
Polecający: Dzięki sobie :)
z Horrorów to lubię tylko serię o Obcym. Jakoś nigdy w TV nie mogę trafić na jakiś znany dobry horror, chciałbym wreszcie zobaczyć Omen. Z horrorami jednak coraz częściej bywa tak że mają tylko jedną gwiazdkę czyli nie warto oglądać tak jak filmy eortyczne
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Ja też lubie horrory. Najbardziej podobają mi się " 13 duchów", "Laleczka Chucky " ( wszystkie części choc ostatnia przypomina bardziej komedię) , "Świt żywych trupów" polecam
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Mroczny horror? Horrory ogólnie są śmieszne, ale zawsze się znajdzie coś ciekawego np "Miasteczko Salem" na podstawie książki S.Kinga. Wielu uważa ten film za całkowicie nieudany ale mnie nawet zaciekawił
_________________ Kiedy wszystko inne zawiedzie, przeczytaj instrukcję.
jak miło że lubisz horrory...ja je wprost uwielbiam,chociaż muszę się przyznać,że przez wiekszość filmu siedzę z zasłoniętymi oczami....hehe...ale to musi być naprawdę STRASZNY film najbardziej boję się horrorów typu "The Ring" gdzie są takie dziwne twarze
[ Dodano: 2006-10-29, 20:16 ]
jak miło że lubisz horrory...ja je wprost uwielbiam,chociaż muszę się przyznać,że przez wiekszość filmu siedzę z zasłoniętymi oczami....hehe...ale to musi być naprawdę STRASZNY film najbardziej boję się horrorów typu "The Ring" gdzie są takie dziwne twarze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum