mi tez się podoba "Dirty Dancing", "Masz wiadomość", "Cast away"chyba tez można uzać za romantyczny?ja na nim płakałam jak bóbr "Top Gun", "Forest Gump" .Pewnie jeszcze kilka innych, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć.
Wysłany: 2006-08-14, 15:24
Polecający: baba jaga ;P
jusia_like napisał/a:
jeszcze "bring it on all or nothing ' taki o czirliderkach ale fajny
a pamietasz moze kto tam gral albo chociaz fabule? bo tez kiedys ogladalam film o cheerleaderkach i nie wiem czy to ten o ktorey mi chodzi, bo zapomnialam sprawdzic tytulu i teraz cierpie, bo bardzo mi sie podobala a nie mam jak go sobie sciagnac ;]]]
produkcja: USA
gatunek: Komedia
data premiery: 2006-08-08 (Świat) (to dlaczego on jest juz na torrentach O.o)
reżyseria Steve Rash
scenariusz Alyson Fouse
Zabawna komedia o perypetiach młodych, pięknych dziewczyn z przeciwnych drużyn cheerleaderek. Dużo dobrej muzyki, cudownych, wysportowanych i seksownych dziewczyn.
Oj romantico.
*Dirty Dancing
*Dirty Dancing 2
*Szkoła uczuć
*To właśnie miłość
*Zupełnie jak miłość
*Nothing Hill
*Szkoła uwodzenia
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
a mnie sie podobało "Tylko mnie kochaj " , choc troche oklepany motyw i ujowy Zakoscielny , ale film jakos był spoko ;]
A no i juz moge powiedzieć ze na pewno ekranizacja "Smotnosci w sieci" bedzie niezłym filmem , bo ksiązka była genialna , więc mysle ze film bedzie podobny , I hope so ;]
Oooo! Przypomnialo mi sie kilka polskich filmow romantycznych.
Mianowicie:
Podrywaczki - Akwarysta
Podrywaczki - Wiesniak
Polisz Kicz - W Dupe Zapychana
Wszystkie te produkcje pochodza z tej samej wytworni i zawieraja sporo humorystycznych scen, oraz ciekawa, odbiegajaca od standardow fabule. Polecam.
Wysłany: 2006-08-15, 21:57
wiele jest fajnych filmów "reumatycznych" jednak bez konca mogłabym oglądać "Pretty Woman", "Apartament", "Masz wiadomość", "Zakochany Szekspir" oraz "Przypadkowa dziewczyna"- rewelacja !!
Wysłany: 2006-08-17, 13:43
Polecający: baba jaga ;P
Miasto Aniolow .. piekny film
Szkola Uwodzenia w sumie tez
yyy co tam jeszcze ....
szkola uczuc xD no dobry film xD glupowaty z lekka taka amerykanska szmira ;D ale co tam xDD kolejna wspolczesna bajka o kopciuszku geez ;D a jak wiadomo ludzi takie historyjki ruszaja. W sumie wszystkie filmy o milosci maja taki sam schemat, to juz chyba tylko kwestia wykonania i aktorow je odroznia od siebie ;D takze love movies suck
Kurczol, ale ten Kopciuszek w 'Szkole uczuć' to jakby nie patrzeć zmarł.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
A no i juz moge powiedzieć ze na pewno ekranizacja "Smotnosci w sieci" bedzie niezłym filmem , bo ksiązka była genialna , więc mysle ze film bedzie podobny , I hope so ;]
ksiazka dobra byla, ale cos mam przeczucie ze film to klapa bedzie, obym sie mylil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum