Miasto Aniołow!! Gdy pierwszy raz (z 4 ) go ogladalam,az usiadlam z wrazenia na lozku, kiedy juz jechala na tym rowerze...wtajemniczeniu wiedza o co chodzi..i zaczelam plakac jak nienormalna! no nie bylo fair..z reszta..spokojnie...dalej..dirty dancing, norma szkola uczuc... i, choc nie wiem czy zaliczac do 'filmow romantycznych' ale Tristan i Izolda..piekne (jak glowny bohater )
" dirty dancing", "bodyguard" i poszukuje jednego filmu "chocby spod ziemi" o takiej malej dziewczynce co wpadla do studzienki kanalizacyjnej jest przeswietny i ja na nim placze ale nigdzie go nie moge sciagnac jakby ktos mial prosze dajcie znac....
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Hmmm... Wielkie Nadzieje, Tristan i Izolda ostatnio oglądane, Moulin Rouge, Love Actually moje kochane, Zakochany Szekspir, Zakochana Złośnica...
No tyle się tego przecież oglądało, a jak przyjdzie co do czego to nic... phi
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-09-29, 16:03
Polecający: link na gronie
lolinka napisał/a:
a mnie sie podobało "Tylko mnie kochaj " , choc troche oklepany motyw i ujowy Zakoscielny , ale film jakos był spoko ;]
A no i juz moge powiedzieć ze na pewno ekranizacja "Smotnosci w sieci" bedzie niezłym filmem , bo ksiązka była genialna , więc mysle ze film bedzie podobny , I hope so ;]
Mnie ani książka, ani tym bardziej film się nie podobał...
_________________ Always look on the life side of life...
_________________ "When one is in love, one always starts by deceiving oneself, and always ends by deceiving others. This is what the world calls a romance." -->O. Wilde
Ogólnie nie pzepadam za tego rodzaju filmami, ale duze wrazenie na mnie wywarły Dirty Dancing i Grease. Ale zapewne bardziej ze względu na taniec, niż na treść...
Wysłany: 2006-12-27, 13:48
Polecający: google
Love Actually <3
Ale jest wiele jeszcze, które chętnie oglądałam kilka razy ^^
_________________ Uwaga!!
Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]]
Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie...
Wysłany: 2006-12-27, 14:37
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
"Świt żywych trupów" - jest tam moment, w kt. jeden gościu podekscytowany tłumaczy głównej(?) bohaterce jak można ucinać piłą motorową głowy zombie'akom przez szczelinę w autobusie. Ona na niego patrzy i komentuje w stylu: "jakie to romantyczne"
Dławiłem się ze śmiechu.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum