Byłem na filmie kilka dni po premierze... świetny film, dał do myślenia. Niektóre sceny były trochę przerażające... Np. Jak ich zabijali. Ręce związane z tyłu. Polecam film, warto obejrzeć
Film jak dla mnie dosyć przeciętny, jeśli nie liczyć ostatniej sceny. Była trochę zbyt dosłowna, ale w sumie o to chodziło: o przedstawienie ogromu zła, które wyrządzili Rosjanie Polakom.
_________________ I am on your side, Mr.Gość
I like it when you vote, bitch, // Shake'em titties when you vote, bitch!
a ja idę we wtorek do kina ze szkołą zamiast praktyk.... już dawno chciałam zobaczyć ten film, mam nadzieje że nie znienawidzę naszych wojennych wrogów
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
uż dawno chciałam zobaczyć ten film, mam nadzieje że nie znienawidzę naszych wojennych wrogów
Tak jakby dzisiejsi Rosjanie mieli cokolwiek wspólnego z tamtymi nkwdzistami .
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Może dlatego, że Wajda tą historię przedstawił dość prywatnie, a nie z ogólnego punktu widzenia.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
ok. dziś obejrzałam film, końcówka moim zdaniem jest bardzo dosłowna,kurde żal mi tych wszystkich bidnych ludzi co tam polegli i ich żon , straszne okrucieństwo, ale dobrze było coś takiego oglądnąć jest to coś innego niż opowiadanie z lekcji histori
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
ja gdy ogladalam strasznie draznilo mnie to iz obraz byl taki rozmazany o ! :x
nie no zawsze na takich filmach sie wzruszam, a byl wart obejrzenia, po reakcji innych ludzi w kinie sadze ze niestety nie potrafia sobie nawet w malym stopniu wyobrazic co tak naprawde ogladali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum