Wysłany: 2007-08-29, 17:07 kino na świeżym powietrzu
Jestem z Wrocławia i były u nas Nowe Horyzonty (festiwal filmowy) na rynku leciały co wieczór filmy rożne, byłby wielka widownia ludzie przychodzili z karimatami, wlasnymi krzesełkami nawet, fajna sprawa.
1 września na pl. Defilad maja zrobić to samo specjalnie dla nas uczniów. Co chcielibyście zobaczyć, jakie byłby wasze propozycje, gdybyście mieli na to wpływ?
ps. bedzie podobno autobus wozil specjalnie ludzi, za kawal DOPRZESADY;)
uczestniczyłam w kinie pod chmurka nad morzem. Było świetnie Pełno miejsca dla kazdego, odgłos szumiącego morza= cos pięknego. Gdybym miała wpływ na rodzaj wyswietlanego filmu napewno wybrałabym jakis horror
Gdybym miała wpływ na rodzaj wyswietlanego filmu napewno wybrałabym jakis horror
haha, ja też
u mnie w Gliwicach jakiś czas temu wyświetlali na rynku Charliego Chaplina, ale szczerze mówiąc nie wytrwałam długo, atmosfera wogóle była jakaś nudna, a zanim to wszystko zaczęli to czekałam godzinę... poprawiali, dokręcali... wciąż było coś nie-tak. ale z chęcią wybrałabym się jeszcze raz na taki film w plenerze byleby była dobra organizacja i dobry film.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Jak ktoś zainteresowany takimi imprezami to zapraszam na Jurajskie Lato filmowe w Złotym Potoku ( k/Częstochowy) 3 dniowa impreza , koncerty , żarcie , piwo i najpopularniejsze kinowe rewelacje ostatniego roku + doborowe towarzystwo popularnych gwiazd. Zapraszam za rok w lipcu ;p
U mnie w miescie sa organizowane noce filmowe na przelomie sierpnia i wrzsnia Ale podobno w tym roku przeniesli sie do kina A bylo ciekawie, gdy na swiezym powietrzu mozna bylo obejrzec fane filmy...
Wysłany: 2007-08-31, 12:23
Polecający: Google =D
Kino pod chmurką to bardzo dobry pomysł (oby tylko było ciepło ). Chciałabym kiedyś w takim uczestniczyć bo jeszcze nie miałam okazji. Może w przyszłym roku przejadę się do Wrocławia
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-12, 20:37
W Żorach rowniez jest kino letnie wakacje na swiezym powietrzu przez cala noc cos leci W tym roku byl Step Up i Efekt Motyla. Fajnie sie oglada jak jest cieplo
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum