Ja nigdy nie oglądałam żadnego odcinka Klanu , ani M jak milość, Złotopolscy czy coś, nigdy i nigdy nie obejrze. Po opowiadaniach moich kolezanek znienawidziłam to wszystko:P
Rysiu,Grażynka i ich rodzinka to niekończący się temat żartów na imprezach z moimi znajomymi. Oni po prostu ich uwielbiają. Za tę postacie darzę dużym sentymentem ten serial.I ta piosenka ,,Życie,życie jest nowelą....." ,to też się też często po pijaku śpiewa
hefalump, dokładnie xD nic dodac nic ująć do twojej wypowiedzi xD ten serial jest tak dlugi jak gumka w gaciach. czasem obejrze by sie polać z filmu. nieciekawy jest. no ale inna sprawa ze rysiu jest idolem wielu osbo. i nie zapominajmy o maciusiu xD co sie stao ?! xD
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Kiedyś oglądałam codziennie, później wogóle nie oglądałam, a teraz od czasu do czasu sobie obejrze. Nie jest zły, choć już troszkę się ciągnie. Mogliby go zakończyć
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum