• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

kubaob 

Wysłany: 2006-09-11, 15:02   Kod Da Vinci

Hej może mi ktoś powiedzieć gdzie można ściągnąc pdfa z Kodem Leonardo Da Vinci ?? mam wersję audiobook ale z doświadczenia wiem że są często wybrakowane więc wolę pisame. pozdrawiam Qba :)
[/b][/quote]

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-11, 16:23   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

kubaob, to jest nielegalne.

Aaddmiin, moodziiii :O :przestraszony:

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-09-11, 16:57   

Nori napisał/a:
kubaob, to jest nielegalne.

Aaddmiin, moodziiii :O :przestraszony:

To nic nie da, modzi też ściągają. Cała Polska ściąga.
----------------------------------------------------------------------------
A na serio, to na torrentach by sie znalazło

Tró

HajperGT  

Wysłany: 2006-09-11, 18:14   

Psycho Krusher napisał/a:
Cała Polska ściąga.

Cała Polska ściąga dzieciom rotfl

łapcie linka : http://www.rogepost.com/fgdn/3fsl/

kubaob 

Wysłany: 2006-09-11, 19:23   

super dzięki Niech Wam (Bóg Allah Pierwszy Poruszyciel czy kogo tam neszcze chcecie :) ) w dzieciach wynagrodzi :) już z zapartym tchem czytam...

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-11, 20:07   

W kinie lepiej byloby widac i nie okradalbys tworcow ;) Zwroc uwage na muzyke w filmie, jest swietna, wspaniale buduje klimat :) Posiadam soundtrack z filmu i jestem z niego bardzo zadowolony, muzyka klasyczna jak i klasycznopodobna (a la ten soundtrack), zawsze wprowadza mnie w stan duchowego uniesienia, Hans Zimmer (kompozytor) jest po prostu genialny! Do tego te chory... Sama mysl o tym soundtracku wywoluje u mnie bardzo pozytywne emocje ;)

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-09-11, 20:14   

Nori napisał/a:
W kinie lepiej byloby widac i nie okradalbys tworcow ;) Zwroc uwage na muzyke w filmie, jest swietna, wspaniale buduje klimat :) Posiadam soundtrack z filmu i jestem z niego bardzo zadowolony, muzyka klasyczna jak i klasycznopodobna (a la ten soundtrack), zawsze wprowadza mnie w stan duchowego uniesienia, Hans Zimmer (kompozytor) jest po prostu genialny! Do tego te chory... Sama mysl o tym soundtracku wywoluje u mnie bardzo pozytywne emocje ;)

Ehem... jemu chodziło o ksiązke, e-booka, a nie o film. :] Czytaj ze zrozumieniem :P

Tró

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-11, 20:18   

LOL :D 'tschuldingung :D Bylem zbyt podekscytowany checia podzielenia sie z Wami informacjami o tym soundtracku :zawstydzony:

kubaob, ksiazka jest ciekawa, wciaga, ale nie wierz we wszystko, Brown ma braki we wiadomosciach, a zagadka Graala zostala juz rozwiazana przed zadaniem... tej zagadki xD Tylko sie nie zniechec ;)
9.0/10 :)

lolinka  

Wysłany: 2006-09-12, 10:52   
   Polecający: bierdonka

ok , mozecie tutaj sie wypowiadac na temat Kodu , ale zadnych linków , spamu itd

po drugie lepiej sie czyta ksiązke trzymajac ja w łapskach niz na kompie ;]

a po trzecie mi sie bardzo ta ksiazka podobała , wciaga jak nie wiem co , i mało mnie to obchodzi jakie tematy porusza , czy to sie podoba kosciołowi czy nie , wazne ze to jest ciekawe , z pomysłem itd I tylko człowiek słabo myslący mi powie ze ta ksiązka zmieniła jego wiare, ze trzeba ja spalic bo jest bluzniercza itd itp ;] Troche dystansu ludzie kochani!Tak naprawde nikt nie wie jak było z Jezusem dokonca , nawet Ci uczeni w piśmie księża sami sie motaja , a trzeba w zyciu umiec spojrzec z kazdej strony na sprawy i wyciągac własne wnioski , nie tylko z tej której nam podaja na talerzu ;]

HajperGT  

Wysłany: 2006-09-12, 14:29   

Nori napisał/a:
kubaob, ksiazka jest ciekawa, wciaga, ale nie wierz we wszystko

Tam nie należy wierzyć w nic prócz podstawowych informacji :) przypominam, że to jest fikcja literacka : )

Abbadon  

Wysłany: 2006-09-15, 19:31   

Ehh kazdy sciaga filmy... i nowe i stare :) Co do kodu czytalem ksiazke a filmu nie ogladalem :) moze pozniej sciagne :D :D:D

Karusia  

Wysłany: 2006-09-16, 11:08   

Książka- ciekawa... zagadkowa a to zawsze wciąga. Oczywiście nie można wszystkiego traktować poważnie...
Natomiast film? Średniawy... no ale cóż... moze spodziewano się czegoś lepszego od książki...

Magda_69  

Wysłany: 2006-09-29, 16:32   

książkę czytałam i bardzo mi się podobala.Niemam ochoty na film ,bo tyle hałasu na jego temat.Może kiedyś. ;)

taxman 

Wysłany: 2006-10-19, 13:13   

Ksiazki takie jak "Kod" warto miec w domku na polce w wersji "namacalnej" a nie tam w jakims zapchlonym pdf'ie. Sam koszt nie jest az tak wygurowany (max 29 zl, na allegro spokojnie za 25 mozna znalezc). Tak wiec biegusiem do sklepu... :)
Raz na jakis czas mozna sobie pozwolic na male szalenstwo, a nie tylko wszystko na chama za darmola z netu zasysac :)
ps. Browna ksiazki mam w domciu wszystkie, poelcam !!

HajperGT  

Wysłany: 2006-10-19, 19:21   

taxman napisał/a:
Browna ksiazki mam w domciu wszystkie, poelcam !!

nie masz wszystkich książek Browna ; ) - ponieważ pisywał on pod damskim pseudonimem również porady dla kobiet.. taka drobna głupota.. takie poradniki zawodowe.. dotyczące przebranżowania i wielu takich : P

Odpowiedz do tematu