Hej może mi ktoś powiedzieć gdzie można ściągnąc pdfa z Kodem Leonardo Da Vinci ?? mam wersję audiobook ale z doświadczenia wiem że są często wybrakowane więc wolę pisame. pozdrawiam Qba
[/b][/quote]
To nic nie da, modzi też ściągają. Cała Polska ściąga.
----------------------------------------------------------------------------
A na serio, to na torrentach by sie znalazło
Wysłany: 2006-09-11, 20:07
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
W kinie lepiej byloby widac i nie okradalbys tworcow Zwroc uwage na muzyke w filmie, jest swietna, wspaniale buduje klimat Posiadam soundtrack z filmu i jestem z niego bardzo zadowolony, muzyka klasyczna jak i klasycznopodobna (a la ten soundtrack), zawsze wprowadza mnie w stan duchowego uniesienia, Hans Zimmer (kompozytor) jest po prostu genialny! Do tego te chory... Sama mysl o tym soundtracku wywoluje u mnie bardzo pozytywne emocje
W kinie lepiej byloby widac i nie okradalbys tworcow Zwroc uwage na muzyke w filmie, jest swietna, wspaniale buduje klimat Posiadam soundtrack z filmu i jestem z niego bardzo zadowolony, muzyka klasyczna jak i klasycznopodobna (a la ten soundtrack), zawsze wprowadza mnie w stan duchowego uniesienia, Hans Zimmer (kompozytor) jest po prostu genialny! Do tego te chory... Sama mysl o tym soundtracku wywoluje u mnie bardzo pozytywne emocje
Ehem... jemu chodziło o ksiązke, e-booka, a nie o film. Czytaj ze zrozumieniem
Wysłany: 2006-09-11, 20:18
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
LOL 'tschuldingung Bylem zbyt podekscytowany checia podzielenia sie z Wami informacjami o tym soundtracku
kubaob, ksiazka jest ciekawa, wciaga, ale nie wierz we wszystko, Brown ma braki we wiadomosciach, a zagadka Graala zostala juz rozwiazana przed zadaniem... tej zagadki xD Tylko sie nie zniechec
9.0/10
Wysłany: 2006-09-12, 10:52
Polecający: bierdonka
ok , mozecie tutaj sie wypowiadac na temat Kodu , ale zadnych linków , spamu itd
po drugie lepiej sie czyta ksiązke trzymajac ja w łapskach niz na kompie ;]
a po trzecie mi sie bardzo ta ksiazka podobała , wciaga jak nie wiem co , i mało mnie to obchodzi jakie tematy porusza , czy to sie podoba kosciołowi czy nie , wazne ze to jest ciekawe , z pomysłem itd I tylko człowiek słabo myslący mi powie ze ta ksiązka zmieniła jego wiare, ze trzeba ja spalic bo jest bluzniercza itd itp ;] Troche dystansu ludzie kochani!Tak naprawde nikt nie wie jak było z Jezusem dokonca , nawet Ci uczeni w piśmie księża sami sie motaja , a trzeba w zyciu umiec spojrzec z kazdej strony na sprawy i wyciągac własne wnioski , nie tylko z tej której nam podaja na talerzu ;]
Wysłany: 2006-09-16, 11:08
Książka- ciekawa... zagadkowa a to zawsze wciąga. Oczywiście nie można wszystkiego traktować poważnie...
Natomiast film? Średniawy... no ale cóż... moze spodziewano się czegoś lepszego od książki...
_________________ You could be the wind beneath my wings...
Ksiazki takie jak "Kod" warto miec w domku na polce w wersji "namacalnej" a nie tam w jakims zapchlonym pdf'ie. Sam koszt nie jest az tak wygurowany (max 29 zl, na allegro spokojnie za 25 mozna znalezc). Tak wiec biegusiem do sklepu...
Raz na jakis czas mozna sobie pozwolic na male szalenstwo, a nie tylko wszystko na chama za darmola z netu zasysac
ps. Browna ksiazki mam w domciu wszystkie, poelcam !!
nie masz wszystkich książek Browna ; ) - ponieważ pisywał on pod damskim pseudonimem również porady dla kobiet.. taka drobna głupota.. takie poradniki zawodowe.. dotyczące przebranżowania i wielu takich : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum