Czytałam kiedyś hmmm... kiedy to było, w każdym razie chowałam tą ksiażke przed starymi to była " Pamietnik Fanny Hill" eh opowaida o historii młodej dziewczyny, ktora stała się prostytutka było to koło XIX wieku, no pojawia się też wątek miłosny, normalnie powaliła mnie na kolana i jeszcza jedna też polecam yhh Susan Lewis "Mroczne pragnienia" fajniutka...
"Pamietnik Fanny Hill" - czytałem w 1984r.W tych latach takie książki były jeszcze niedostępne w księgarniach i można je było zdobyć na czarnym rynku najczęściej przepisane na maszynie.
Seria o Śpiącej Królewnie A.N. Roquelaure (pseudonim Ann Rice ) : "Przebudzenie Śpiącej Królewny", "Kara dla Śpiącej Królewny" i "Wyzwolenie Śpiącej Królewny". Skomplikowanej fabuły w nich nie uświadczyć, praktycznie wszytko kręci się wokół jednego i na chybił trafił możesz otworzyć i znajdziesz jakiś opis.
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
nie znam stron na necie.
ja czytałam trylogię Nory Roberts - Klucz światła, Klucz wiedzy i Klucz odwagi.
takie przesłodzone, przeidealizowane, typowo babskie, ale są też sceny erotyczne i to opisane tak fantazyjnie, że czasem zwyczajnie wywołuje brecht ^^.
również czytałam,choć niestety podział mi się gdzieś koniec książki.A treść dosyć ciekawa muszę przyznać.
nie wiem czy pedofilię też można zaliczyć do wątku erotycznego,jeśli tak to "Dobranoc Słoneczko" jest dosyć dobrą książką
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Jakoś w tamtym roku pojawiła się na rynku, książka p.t.: "Religia", autorstwa Tima Willocksa. Jest prawie 700 stronicowa, więc, żeby już natrafic na wątki erotyczne, raczej trzeba przeczytac całośc. Ale jak już się trafi, to są całkiem wporządku. Książka jest historyczna (z tego co pamiętam, lata 1500-1600) ale wątek miłosno - erotyczny, też jest.
Polecam nie tylko ze względu na to ;).
_________________ daj ogień i skręta, śnią mi się bliźnięta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum