Co sądzicie o tym serialu?
Moim zdaniem jest to świetny serial. Niektórym przeszkadza wielowątkowość tego serialu bo można się czasem nawet trochę pogubić ale według mnie jest to zaleta. Przynajmniej dużo się dzieje i nie można się nudzić oglądając ten serial. Z utęsknieniem czekam na czwarty sezon.
Ostatnio czytałem w pewnym czasopiśmie, że powstaje gra na motywach Lost. Wcielimy się w niej postać niejakiego Elliotta. Zapodaję link do trailera ;] http://pl.youtube.com/watch?v=S_hNBki2AEE
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Jak był modny to nie oglądnełem ani jednego odcinka ,teraz żałuję bo myśle że by mi się spodobał
A z neta można ściągać tylko całe serie ,nie pojeduncze odcinki
Chyba jeden z lepszych seriali ostatnich lat (zresztą o tym świadczą nagrody, które otrzymują jego pomysłodawcy ).
Która scena 3 sezonu najbardziej Was zaskoczyła? Mnie śmierć Charliego! Owszem, wszystko na to wskazywało, że umrze (przepowiednie tamtego typka - nie pamiętam jak się nazywa ), ale mimo wszystko miałam nadzieję, że jednak jakoś ujdzie z życiem...
serial dobry, ale jakoś nie wykazuję większego zainteresownia typ, jak potoczy się akcja. oglądam wybiórczo, a jak czegoś nie obejrzę to doczytam w "świecie seriali" albo i tak dowiem się od kuzynki
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Scenarzyści tego serialu piszą chyba kolejne odcinki na sporej bani,to co sie tam dzieje to przekracza czasem ludzkie pojęcie. Mimo wszystko to moj ulubiony serial trzyma klase.
ale mi nie chodzi o fakt czy na końcu 3 serii się wydostali. chodzi mi o to, że nie jestem pewna czy serial będzie równie interesujący, jak do tej pory.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ale mi nie chodzi o fakt czy na końcu 3 serii się wydostali. chodzi mi o to, że nie jestem pewna czy serial będzie równie interesujący, jak do tej pory.
Dowiemy się już od 31 stycznia 2008:)
3 seria zakonczyła się naprawdę dosyć tajemniczo... Np. nie wiadomo kto był w tej trumnie, albo o co chodzi z Jackiem i tymi samolotami? Scenarzyści powoli powinni odpowiadać na te pytania... Jakieś przypuszczenia?:)
3 seria zakonczyła się naprawdę dosyć tajemniczo... Np. nie wiadomo kto był w tej trumnie, albo o co chodzi z Jackiem i tymi samolotami? Scenarzyści powoli powinni odpowiadać na te pytania... Jakieś przypuszczenia?:)
Przypuszczam, że zamiast odpowiadać to dołożą jeszcze pare pytań, tak dla jajcóff.
No i okaże sie, że Jack to tak naprawde Leonidas z "300".
a ja się zastanawiam czy Lości będą tak samo interesujący, gdy już się wydostaną z tej wyspy (bo przecież kiedyś muszą się stamtąd wydostać )
Z tego co mi się wydaje to akcja będzie się toczyć do końca na wyspie. Z trailara można się dowiedzieć, że część się wydostanie z wyspy a część nie. Ci co widzieli końcowy odcinek 3 sezonu wiedzą o czym rozmawiał Jack z Kate w końcowej scenie Mi się wydaje, że chyba będą chcieli wrócić na wyspę
Dobrosława napisał/a:
No przecież oni już się wydostali... Chyba....
Na to wskazują ostatnie odcinki sezonu 3?
Nie. W 3 sezonie nie opuścili jeszcze wyspy.
Miss napisał/a:
chodzi mi o to, że nie jestem pewna czy serial będzie równie interesujący, jak do tej pory.
Myślę, że będzie
PK napisał/a:
No i okaże sie, że Jack to tak naprawde Leonidas z "300".
Taa I pewnie Jack pokaże kilku osobom Spartę. A raczej SPAAAAAAAAAATAAAAAAAA!!!!!!!1111
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum