Na początku jego istnienia był nawet, nawet. Teraz musze powiedzieć,że nie przepadam za nim i raczej sporadycznie się zdaża,że go oglądam.Najczęściej jak jestem u babci
Chociaż raz na miesiąc dobrze jest sobie włączyć dla przypomnienia jakis odcineczek
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
ja nigdy nie oglądałam i nie mam zamiaru sie wciagac w te bzdety
łahahah a dlaczego? bo kiedys ksiadz na kazaniu powiedzial ze to najwspanialszy serial opowiadający o zyciu itd.itp. ja mam zycie w swoim domu nie w tv
Obecnie bardzo rzadko oglądam ten serial i tylko wtedy gdy żona włączy telewior.Uważam że dawno powinien się skończyć , gdyż jest to typowa "mydlana opera"... więcej w temacie "Seriale"
Nie cierpię tego jak i innych seriali. Porażka, normalnie. Taką kasę moznaby przeznaczyć na stworzenie jakiejś pierwszej w historii polskiego kina superprodukcji.
I ta cała kasia Cichopek... Nie.. porażka.
A co za tym idzie ten cały taniec......... Bleeee
Wysłany: 2006-12-27, 14:06
Polecający: google
Uważam, że tylko czterech aktorów jest bardzo dobrych, a reszta, to dno. Nie ma na czym oka zawiesić. Ale w sumie zawsze wiem, co się dzieje, bo mój dziadek (?) i matka oglądają i się tym zachwycają.
_________________ Uwaga!!
Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]]
Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie...
Jak się zaczyna to... wychodzę z pokoju, bo po prostu nie mogę na to patrzeć.... totalna beznadzieja....
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
Kolejny beznadziejna kiczowata telenowela. Na początku niczego sobie był Stefen a teraz nawet on zeszedł na psy. A jeśli chodzi o temat, to nuda i nic więcej.
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
Kolejny beznadziejna kiczowata telenowela. Na początku niczego sobie był Stefen a teraz nawet on zeszedł na psy. A jeśli chodzi o temat, to nuda i nic więcej.
No Zszedł na psy naprawde, teraz gra role swojego psa. A pies gra Sztefena.
Cytat:
Bo znowu wzrośnie oglądalność jak sie Lucuś pokłóci z Basią....Dla mnie DNO!!! Jak wszystkie polskie komedie....
To "M jak miłość" jest komedią? Myślałem, że telenowelą obyczajową. Ale to chyba inną wersje ogladałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum