Wysłany: 2007-09-20, 22:34
Polecający: god bless google
mrówki w gaciach, ong-bak, osada, gremliny3.
brak słów na te filmy. a tak naprawde to każdy z nich pewnie dla kogos był ulubionym. wiec sam nie wiem o co chodzi. ale wg. mnie te filmy nie powinny ujrzeć światła dziennego. i dorzuce jeszcze aperican pie:naked mile.
_________________ Alcohol doesn't cause hangovers.
Waking up does...
Bez dłuższego komentarza - jesus christ vampire hunter Nie dość że temat skopcony, to pokazany w beznadziejny sposób. Kaszana na maxa, zero polotu, sensu, o efektach nie wspomne
_________________ Intel Core2Duo 2.13
1GB ram Kingston
GeForce 7900 512 mb
dvd label flash sony nec
250 gb hdd seagate
1. Doom - jak można tyle kasy w takiego kmiota wtopić?
2. Wzgórza mają oczy...2 dni wcześniej obejrzałem "Zły zakręt"- królestwo i 2 wsie jeśli ktoś mi po wie czym te 2 filmy się różnią
3. Sadysta- chyba tylko dlatego, że ktoś to porównał do "Piły", więc naiwny do kina się wybrałem
Poza konkursem: bezkonkurencyjna "Martwica mózgów"- kto oglądał ten wie
Jak ja zobaczyłem w kinie świadka koronnego to myślałem ze odlecę..Aż mi sie żal zrobiło tego czasu spędzonego w kinie =/ Odwróceni byli lepsi, tam się coś działo:p
najgłupszy i najdenniejszy to był film "Gulczas a jak myslisz" i jego kontynuacja o dzwięcznym tytule którego nie pamiętam ;p To nie powinno w ogole ujrzec światła dziennego i wstyd mi za was Polacy , którzyście to oglądali! ;p
BRAWO!! Zgadzam się z Tobą w 100%.A ten drugi tytuł to: "Yrek,kosmiczna nominacja"
Obejrzałem wiele bezsensownych filmów i wypadałoby nabić posta (;p) i się wypowiedzieć.
Zatoichi - bezsensowna nudna produkcja, porównywana do Kill Billa, który także występuje na mojej liście. Na dodatek japońska...
Planet Terror - ludzie... dajcie spokój...
Kill Bill - w zasadzie to za wszystko. Przez cały czas, kiedy oglądałem film, miałem kamienną twarz... pomijając banalny scenariusz i słabą akcję byłaby to... przeciętna produkcja.
Star Wars I - oj, nie popisali się tymi Gwiezdnymi Wojnami... zwykle tak jest, kiedy w poważnych filmach występuję dzieciaki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum