Mój faworyt - "Wzgórza maja oczy 2" ....
co za porażka ....
Nie dość ,że pierwsza część była niesamowicie naciągana .... to jeszcze zrobili drugą!...
Litości ..
Aha i jeszcze równie doskonały film "Topór" - nie ma to jak zmutowany koleś biegający po lesie z toporem w celu zabicia każdego kto tylko się zjawi. Oczywiście przez zupełny przypadek jedzie tam spora grupka osób ... ....
_________________ "Your eyes make me weak, I don’t know why..."
1 miejsce "Wiedźmin" ( w porównaniu do książki Sapkowskiego to totalne dno)
2 miejsce "Zemsta" (oglądaliśmy na Polskim i pół klasy posnęło)
3 miejsce "Armia ciemności" czy jakoś tak
O nie Przemo, Armii ciemności to się czepiać nie dam Klasyka, w ogóle Sami Rami to reżyser z górnej półki. Hymmmm, ja musiał bym sie głęboko zastanowić nad najgorszym filmem. W sumie w każdym coś odnajdę, za co przyznam punkt (a oglądam bardzo dużo). Z naszych, ojczystych produkcji, pod względem nudy daje 10/10 dla "Samotność w sieci", rany, ja pier***e, wybitnie banalny i maksymalnie o niczym. Jakiś czas temu oglądałem również "Zew krwi" (Skinwalkers), totalna porażka, i jeszcze tak perfidnie swojego czasu był reklamowany, zdecydowanie 1/10...tylko wilkolaków szkoda
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
do filmow typu straszny film trzeba podchodzic z dystansem, tak jak do filmow typu american pie.
co do armii ciemnosci to rowniez jestem oburzony, klasyka!
a dla mnie najgorszym filmem sa chyba wzgorza maja oczy,co za szmira. nic innego w tej chwili mi do glowy nie przychodzi Oo
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Będąc szczera - prawie wszystko co polskie. A już napewno te durnowate komedyjki romantyczne. Owszem trafią się i dobre filmy - "Pieniądze to nie wszystko" chociażby. Ale ogólnie jestem zawiedziona polskim kinem, i szkoda byłoby mi wydawac kasę na bilet na coś, co za parę miesięcy puszczą w TV.
Dochodzi jeszcze : Piła III (dwie pierwsze częsci jakoś nawet objerzałam) oraz nudna jak flaki z olejem "Troja" ;P
Bardzo tragiczny był "Romper Stomper"- Debilna opowiastka o skinheadach....
"Piła"-Wszystkie części to beton...
"Teksańska masakra" (ta nowa)- Stara na prawdę była straszna...
Mój faworyt to chyba "DOA"- Do dzisiaj nie mam pojęcia czy to miał być poważny film akcji czy komedia
"Opowieści z Narni"- I w jaki sposób to miało sie zbliżyć do Władcy Pierścieni??
_________________ Can we please have a moment to mourn?
For Pac, Biggie and Pun 'cause through us they live on,
Jam Master Jay, Freaky Ty and Aaliyah,
Big L and Left Eye, when we die we hope to see ya...
Wysłany: 2008-02-16, 11:16
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
jaro21_89 napisał/a:
"Piła"-Wszystkie części to beton...
IMO az takim beton nie jest. Fabula jak fabula, w jakim filmie z tego gatunku jest dobra? A sceny sa drastyczne, odrzucajace, czyli zamierzony efekt zostal osiagniety
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum