Trudno mi wymienić ten jeden ale za najgorsze uważam niskobudżetowe filmy produkowane tylko dla video , a takich było sporo pod koniec lat 80 i na początku 90.
No dla mnei najgorszm filmem jaki widziałem to chyba był film seksmisja denny film tak samo jak i jego twórcy
ja dopisuje sie do listy milosnikow tego filmu. juz tyle razy go widzialem a mimo to ogladajac go kolejny raz dalej mnie smieszy.
a najgorszy film. trudno mi cos wybrac. jak cos sie mi nie spodoba to raczej nie staram sie tego zapamietywac. ale pewnie bylo by to cos z japonskich produkcji. przyczajony tygrys, ukyty smok czy cos takiego.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
O boże to jeden z moich ulubionych filmów Oglądałam trzy razy,hehe.Co sprawiło,że uważasz ten obraz za najgorszy,który widziałaś??
Najgorszy film według mnie to jedna z tych głuputkich i naiwnych jamerykańskich love story
Najgorszy...
hm.. ja mam kilka kwalifikujących się do tego tytułu...
po raz: crossroads: dogonić marzenia (bez komentarza)
po dwa: matrix rewolucje ( zanadto przesadzone, bo dwie pierwsze części były bardzo ok)
po trzy: tylko mnie kochaj (i wszystkie filmy nie tylko polskie w tym guście) beznadzieja!!
O boże to jeden z moich ulubionych filmów Oglądałam trzy razy,hehe.Co sprawiło,że uważasz ten obraz za najgorszy,który widziałaś??
Najgorszy film według mnie to jedna z tych głuputkich i naiwnych jamerykańskich love story
generalnie przez caly seans oczekiwanie na moment, gdy nastapi wlasciwe rozwiniecie akcji.. i to oczekiwanie trawalo do chwili, gdy zapalily sie swiatla i trzeba bylo wychodzic..
co do tematu- dorzucam jeszcze "osade" i "matrix" - zdarzylo mi sie obejrzec tylko jedna czesc, ale nie rozrozniam ktora to..
To ja jestem chyba inna Bo mnie film trzymał w dużym napięciu i po seansie musiałam walnąć kielicha żeby się wyluzować Ale każdy inaczej odbiera poszczególne filmy.
Buziaki
To ja jestem chyba inna Bo mnie film trzymał w dużym napięciu i po seansie musiałam walnąć kielicha żeby się wyluzować Ale każdy inaczej odbiera poszczególne filmy.
Buziaki
otoz to
ja mimo wszystko podtrzymuje swoja opinie. "osada" zdecydowanie mi nie podchodzi.
Matrix i pierwszy Harry Potter.
A z serialów to Plebania i Klan
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum