zasnęłam na "Dark Water" tej japońskiej wersji, chociaż pewnie gdybym siedziała sama pod kocem przed ekranem 4x4 m po ciemku to bym się bała. x] ale ogólnie żadna rewelacja
a z takich zdecydowanie najgłupszych to widziałam coś takiego hmm... tytuł bodajże "Apetyt na seks", całe miasto opanowane przez seksoholików. jeden z najtandetniejszych i najbardziej imbecylnych wytworów ludzkiej wyobraźni...
The Ring.Wszyscy mnie nastawiali,że jakie to będzie straszne,że mam obejrzeć ten film z kimś,a tu,porażka,zero strachu,tylko co 5 min otwierała mi się buzia,bo zasypiałam.
chlopiec na galopujacym koniu. palma w cannes, gdynski festiwal filmowy. film polski. zenada. nauczycielka od polskiego wyciagnela nas bo zalatwila bilety na festiwal. zdegustowana jak wszyscy z wyjatkiem tych ktorym szczesliwie udalo sie zasnac.
a kill billa lubie. wogole tarantino.
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
Zdecydowanie- ekranizacja Wiedźmina. Takiego chłamu nie da się zrobić na odwal się, do tego potrzeba sporego talentu. Tym bardziej mam ochotę zlinczować twórców, że książkowy pierwowzór jest moim zdaniem najlepszą polską powieścią fantasy...
_________________ Murder- My only crime was bein' born
Mayhem- The only thing I really enjoy
zdecydowanie "łowcy snów" czy cos w tym stylu, podobno mial byc horror jak zobaczyłam pierwsza straszna scene to myslalam ze padne ze smiechu, a pozniej doszlam do wniosku ze juz wole ogladac polskie badziewie jakim jest "m jak milosc" yyyyyy... po 5 min wyłaczylam całkiem tv i wyszłam ze domu
_________________ czas zrobi wiele
(Obserwujemy ciekawe zjawisko: bełkot jako środek porozumiewawczy między ludźmi.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum