Wysłany: 2007-01-21, 23:10
Polecający: PtaQ reklamujący NF na BF
"Martwica Mózgu" (angielski tytuł to chyba "Brains dead")... Film kiczowaty na maxa. Oglądałem go raz kiedyś i tak beznadziejnego kina jeszcze nie widziałem...
pierwsza cześć spoko oglądałam
dróga część spoko obejrzałam usypiając pod koniec
trzecia część usnęłam po 10 minutach filmu
pozdrawiam
_________________ Angelina
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - Albert Comus
hehe... koszmarnych filmów w zyciu naogladałam się wieeele... jestem wybredna dość:] w sumie nie wiem jaki mógłby być ten najgorszy.... hmmmm... ooo... może "Tylko mnie kochaj" albo "Ja wam pokaże"... bleeeeee.... a i jeszcze może "Hellraiser"... nie widziałam wszystkich części (nie wiem czy byłabym w stanie to przeżyć), ale jak dla mnie motyw ogólnie porazkowy...
czytając poprzednie posty popieram zdanie o gulczasach i innych bigbrotherach... klaaaapa...
ale zupełnie, wręcz totalnie, nie zgadzam się z twierdzeniem, jakoby Seksmisja i Miś były złymi obrazami!!!!!!!! ludzie co wy mówicie... to są klasyki polskiego kina! mi tez nie dane było żyć ( na szczęście:]) w tej epoce, ale to wcale nie przeszkadza mi w docenieniu tych filmów... śmieje się z nich nawet teraz, po którymśtam dzięciątym obejrzeniu ich...
_________________ Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego. Który to kraj ma być może nawet i swoje... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów!!!
zdecydowanie "lost higway" Davida Linch'a... błagam... nie rozumiem linchomanów... jak wszytski jego filmy sa tak porąbane (a podobno tak) jak ten to jak dla mnie szkoda mi dwóch godzin mojego życia na oglądanie jego filmu... naprawdę jedyne co ten film spowdował to skrócił mi dobę o dwie godziny... bo to są poprostu dwie godziny wyciągniete z życiorysu... film zrył mi psychę, kompletnie nie wiadomo o co w nim chodzi i niemożliwe jest jego pojęcie... jak myślisz, że już jarzysz to okazuje się, że nie, że to nie o to chodzi... bite dwie godziny siedzisz i tylko "aha", "a skąd to?", "przecież", "ale dlaczego"... siedzisz oglądasz i nic do niczego ci nie pasuje... poprostu straszne... film jest nie wiadomo o czym, nie wiadomo po co i dlaczego nakręcony... zastanawiam się czy chociaż Linch wie o co w nim chodzi... tak więc nie polecam filmów Linch'a... aham i nie polecam także filmów Harrisona... są tak samo bezsensowne (np. November)... tyle, że krótsze...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Moim zdaniem najgorszy film jaki widziałem to "Bibliotekarz i Włócznia Przeznaczenia". Efekty w tym filmie takie jak: wodospad góry, wyglądają jak narysowane w Paincie. Ten film jest beznadziejny!
Uprasza sie o CZYTANIE REGULAMINU i nie dawanie miliona emotikonek // Kurczol
Najgorsze dno jakie widziałem, a właściwie to tylko zacząłem oglądać bo zasnąłem, to:
1. Rok Smoka - zapowiadał się nieźle, okazał się strasznie nudny
2. Evil Dead.. "To jest mój grzmiący kij", czy coś w tym stylu, po tym zdaniu nie wytrzymałem, tandeta dla siedmiolatków.
Poza tym wszelkie polskie"kultowe"komedie. Ja ich nie trawie, tym bardziej nie umiem się z nich śmiać, co najwyżej wyśmiać:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
jeszcze dorzucę tu film 'Wojna Pleminków'. tytuł ciekawy dlatego skusiłam sie z kolezankami na wypozyczenie go. opowiada o 'ludzkiej reprodukcji'. zaliczany do komedii, ale śmiesznego to tam mało było.
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Prawdziwa historia czerwonego kapturka i Borat. -,.-
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum