"Suka jest obłąkańcza"
z filmu "Wszystko jest iluminacją"
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Z filmu "SAMOWOLKA"
-Co jest qrwa!! Szef sobie śpi a na kompanii burdel co!?
-Lutek. O co chodzi?
-O co chodzi!? Jak kompania była na obiedzie był u nas major Jagnas ze sztabu!!
-I co majorek chciał?
-Na kompanii jego zdaniem był taki burdel że ściągnął mnie z obiadu w kasynie!!
-Kontrol to rozumiem ale żeby niezapowiedziana?
-Nie wpieprzaj mnie!!!
-A po jakiej linii ta kontrol?
-Jagnas znalazł w paru szafkach butelki z piwem, po tej linii rozumiesz! Co ty myślisz że jak za komuny mogłeś się opierdalać to teraz tak samo będzie?! Teraz wojsko to jest wojsko!
-Za komuny? za komuny to był....porządek! A co to ja, niańka jestem żeby kotów cycem karmić!? Wszystko przez te humanizacje, idź z pretensjami do tych cywili z warszawy-tego nie wolno, tamtego nie wolno, karać nie wolno! A po cholerę zlikwidowali tę karną jednostkę w Orzyszu!?
-Ty ze mną w takie dyskusje nie wchodź, dobrze! Teraz krótko! Do saperów ma zjechać panika. Może pojawić się gdzieś indziej-dlatego sztab ma cykora.
-No to co proponujesz!?
-Masz zrobić porządek-twoja sprawa w jaki sposób to zrobisz tylko uważaj-bez specjalnego docierania młodzieży.
-Oj dobra, dobra.
-I uważaj! BO jeśli jeszcze raz podpadniesz to może być twój ostatni raz! Rozumiemy się!?
z filmu "KROLL"
Z początku myślałem że ty pedał jesteś a ty ostatnie bydlę jesteś, bo ty gnoju świętości nie potrafisz uszanować, a żona przyjaciela we wojsku jest święta, rozumiesz! Reklamację załatwiłeś sobie z armii i cwaniaczek jesteś!? Ale na kompanii byś zdechł, pierwszego dnia! i na gębę nic nie wyjaśnisz. W armii wszystko jest proste!!!-żony są w domach a kurwy za płotem i trzeba być człowiekiem, a nie taką ściera!!!
generalnie uwielbiam monolog z początku drugiej części psów o karolku i o wyrywaniu chwastów. nie będe przytaczać całego. ^^ poza tym jeszcze z tego samego filmu:
*a kto mówi o zabijaniu? zakopiemy go żywcem
*-co ja zrobię bez prawego kciuka?
-będziesz się walił lewą ręką
txty z operacji samum: (Linda): 'idę ratować świat', a także 'jestem pedagogiem. z wykształcenia'
blow: 'czy ja się maluję, żeby mnie w dupę ruchać?' (różne tłumaczenia, ale sens zawsze ten sam)
dogma: trzynasty apostoł był czarny, dlatego nie pisali o nim w biblii.
póki co. nie przypominam sobie wiecej. ale jest tego sporo a mój stan w tym momencie jest mocno wskazujący.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
" to TereFere Ci w dupę stary! ja tu na deszczu wilki jakieś, a Ty mi mówisz, że to nie dla Ciebie?!"
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
"no to Pan idze w lewo lewo prosto prawo prawo prawo -kelner
- on sie chyba TereFere zaciął-gostek
-nie jest 3 razy w prawo, prosto lewo i dalej w prawo i czekaj w lewoo nie w rpawo i jest toaleta-kelner
-chyba nie trafie - tomasz kot
-TereFere masz komurke? - gotek
-mam - tomasz kot
-to TereFere zadzwon po taksowke to cie powiezie - gostek"
"2 szklank? a dla szczura (lezacy gosc pod stolem) to przeciez nie pies nie?"
plus 'poranek kojota': masz pitbulla który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pierdolony rezmus, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego towaru a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce!
A tu było jeszcze: zachwycasz sie Panem Kuntakinte! tez fajne
To nie poranek kojota, a Chlopaki nie placza!
Poranek kojota:
[b][i]- Kici kici, taś taś!!
- Do lwa, TereFere, do lwa ?
_________________ Nawet największa bestia ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
Mamoń mówi:
Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle...
Nudzi mnie to po prostu...
Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie.
Bo fajne są filmy zagraniczne. Wie pan?
Jakoś tak można, wie pan... Jakoś tak...
No ja wiem no... Przeżyć to. Przeżyć. Wie pan... Przeżyć.
A w filmie polskim proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
Proszę pana... Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Proszę pana.
Wie pan... Przecież tam... Niech pan weźmie na przykład aktora, proszę pana... Yyyy... Zagranicznego... To ten aktor zagraniczny proszę pana... To jego twarz coś wie pan... Nie wiem jak tutaj... Trudno mi w tej chwili powiedzieć, wie pan... Coś takiego wyraża... Wie pan... Jakoś tak... No... No wie pan o co mi chodzi.
A polski aktor proszę pana... To jest pustka... Pustka proszę pana... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy proszę pana. Że jak polski aktor proszę pana... Gra nie?
Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala papierosa nie? Proszę pana zapala papierosa... I proszę pana patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna proszę pana. Dłużyzna..
Proszę pana siedzę sobie proszę pana w kinie... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se w kinie proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... kina proszę pana... I wychodzę...
No i panie i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze proszę pana...
To jest po prostu majstersztyk
"Ale ja lubie zapierdalać" (Job)
"Kurwaa kurwe kurwą kurwaa!"(dublerzy)
"Świerzak kurwaa!"(Symetria)
"Bo jakoś ci nie ufam i jakoś cie nie kocham"(Psy)
"Czyliii ..kocha ją? tak?"(Psy)
"jakbym chciała na 3 zmiany to w supermarkecie a nie w showbiznesie"(Francuski numer)
"This is blood for blood"(Sin City)
"worth dying for.worth killing for.worth going to hell for.Amen"(Sin City)
-Wasze matki narzuciły mi swój własny program nauczania.
-Jakim prawem aresztowały Terrance’a i Phillipa?
-Są podminowane. Pewnie wszystkie mają okres.
-Proszę pana, Wendy i ja uważamy, że to była seksistowska uwaga.
-Wybacz, ale nie ufam czemuś, co krwawi pięć dni i nie zdycha.
– Kyle, często nazywałem cię głupim Żydem. Nie mówiłem serio, nie jesteś Żydem.
– Ale ja naprawdę jestem Żydem!
– Nie bądź aż tak samokrytyczny.
miasteczko south park
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum