Ostatnio "MONACHIUM" Bardzo Dobnry ale jak ktos woli film pełen akcji gdzie akcja rozgrywa sie szybko i przejzyscie to nie dla niego film (Moje zdanie)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
taaak, no właśnie, pochłonęłam ostatnio kilkanaście razy pod rząd "Dzień świra"
no i "Skazanego na bluesa" też miałam okazję obejrzeć dzięki Jahmanowi
oba filmy boskie ;]
a wczoraj Eurotrip - także po raz kolejny.
w czytaniu "Sto lat samotności" - jestem w połowie, a czytam to od miesiąca z przerwami na inne książki.. boję się, że stracę cierpliwość i to będzie pierwsza książka, jakiej nie dokończę czytać :lol:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
"Skazany na bluesa", "Duma i uprzedzenie", "Alive-dramat w Andach" Wszystkie bardzo mi sie podobaly.Mam ochote obejrzec "Requiem for a dream"-duzo slyszalam na temat tego filmu.
Ksiazka- "Teraz i na zawsze" Danielle Steel - super!
Mam ochote obejrzec "Requiem for a dream"-duzo slyszalam na temat tego filmu.
to usłyszysz jeszcze ode mnie - oglądałam go mnóstwo razy.!
boski film.. tylko uważaj jak za pierwszym razem będziesz oglądać żeby nie musieć później iść do kuchni bo ja się przestraszyłam lodówki, a jeszcze ciemna noc była... haa :mrgreen:
ale obejrzeć warto, jedzie po psychice ...
Duma i uprzedzenia - ładny. kostiumowy. przez jakies pół h byłam pod jego urokiem po obejrzeniu.
O czym marzą dziewczyny - oglądałam z koleżanką. przyjemna komedia półromantyczna. I przyjemny Cooolin :love:
A teraz czytam Templariuszy. Opowiem, jak skończę.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
"Alchemika" przeczytałam ostatniomi czasy- bardzo dobry moim zdaniem, warto nawet kilka cytatów sobie spisać...
"7 sposobów skutecznego nastolatka"- niekoniecznie ostatnio prczeczytane, ale jakoś tak mi się przypomniało. autor ma tam kilka naprawdę trafnych uwag. warte przeczytania... no, chyba, ze uważacie się za "dorosłych"- autor napisał to przerabiając książkę swojego ojca na potrzeby tytułu
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Monachium.
świetny film, naprawdę świetny. szczególnie od sceny jak pada deszcz..
od tamtego momentu do końca. boski.
oj warto było obejrzeć (:
Arrrr, pooglądałabym sobie "Monachium" ale źle mi się kojarzy... Wrrrr głupia sytuacja
Czytane:
"Ania z mórz południowych" by St. Pagaczewski- w ramach letkiej lektury, dla nastolatków... przyjemnie napisane
Oglądane:
Hooligans- kurza melodia, podobał mi się... sięga całkiem głęboko w motywy kiboli... chociaz jesli patrzeć na polskich pseudokibiców, to dość przestarzały film. ale jedna z końcowych scen mi mocno zapadła w pamięć.
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
oglądane: "tylko mnie kochaj": przereklamowane, przewidywalne itp.itd. ale oglądałam bo grał Zakościelny (boski chłopak)...
czytane: zaczęłam "dobry Stalin" ale niestety musiałam przerwać bo muszę czytać "zbrodnię i karę" (muszę, bo jeszcze w tym roku nie przeczytałam żadnej lektury(z tych dłuższych (dłuższych czyt. ponad 200 stron), to chociaż jedną przeczytam a sądząc po tytule i początku książki zapowiada sie interesująco... nie to co "lalka", "potop", "nad niemnem" czy inne takie przez, które nie potrafiłam przebrnąć)
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nareszcie jakiś fajny polski film nie-kopia czegoś innego. Taki na poziomie, śmieszny, może fabuła troche "lekka" ale ogólnie film jest lekki i to jest jego zaleta bo dzięki temu jest po prostu.. fajny, przyjemny i lekkostrawny. Może nie rewelacja ale na pewno krok w dobrą stronę polskiego kina.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum