chyba jak ten dziadek tam kaleczył któregoś z tych chłopaków, otworzył mu drzwi i mówi - idź.. a on iść nie mógł bo miał ała na nóżkach
nie wiem, coś tam około tego
to była prawie końcówka w sumie..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Syriana - film oparty na pamiętnikach agenta CIA, kolejny dowód jak Wujek Sam "dba" o swoich ludzi i jak bardzo pragnie uzyskać monopol na świecie, ogólnie dobry
Crash - (nie wiem dlaczego przetłumaczono to na polski "miasto gniewu") - pomysł jakby zaczerpniety z genialnego moim zdaniem "Trafficu" i... nie wiem za co ten film otrzymał oskara, moze za paradoks w nim ukazane? nie wiem
Transformers ( ) - przypadkiem dorwałem i chciałem sobie dzieciństwo przypomnieć, kto lubi zmieniajace sie roboty to polecam!:)
Epoka lodowcowa - wiewiór przeszedl sam siebie, niezapomniane "piii" w jego wykonaniu i gest respect oposa wymiata!
_________________ Up The Irons !!!
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Gość copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Wysłany: 2006-04-11, 05:55
Polecający: link na gronie
na samym końcu Hostel ten jeden z Amerykanów uciekł, razem z jedną z tych Japonek... tej dziewczynie tak okaleczyli twarz, że skoczyła pod pociąg. Tenfacet w toaleciedworcowej spotkał tego starucha z pociągu i go zabił.
ogólnie chodziło o to, że w tej miejscowości była zorganizowana impreza dla ludzi, którzy lubią mordować.
_________________ Always look on the life side of life...
"Slave" Mende Nazer i Damien Lewis (polski tytul to chyba "Niewolnica") Historia o tyle niesamowita ze miala miejsce w latach 1994-2000 czyli calkiem niedawno.
Wysłany: 2006-04-29, 10:04
ostatnio czytane:
"dzika kaczka" Henrik Ibsen
"zbrodni i kara" Fiodor Dostojewski
"Idiota" Fiodor Dostojewski
po raz kolejny "Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum