jeśli chodzi o piłe to jakos niemoge wypowiedziec sie ze to taka super produkcja. niepasuje mi to zakończenie. faktem jest ze mnie zaskoczylo ale jakos takie to nierealne troche popsuło mi to całosciowy poglad na ten film. 3/5
Mi pierwsza część bardzo się podobała i bym dała 4/5. Lubię horrory a ten mi się podobał. Niestety drugiej części nie oglądałam, ale jakoś za specjalnie mnie nie ciągnie aby obejrzeć
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
No z tą nogą trochę przesadzili, ale jakież było zdziwienie moich koleżanek, które oglądały Piłę, po wcześniejszych oglądnieciu chyba [nie pamietam tytułu] "Jan Paweł II" gdzie grał ten sam aktor
No ja dla mnie jedynka była lepsza, ale w zasadzie skoro miałam możliwość oglądnać i drugą część to czemu nie...
hmmmm jedynka mi sie podobala nie powiem bo byla nowoscia i trzebabylo niezle naglowkowac zeby cos z tego pojac, ale co do 2 to juz jakos taka przynudna chociaz nie spodziewalam sie zakonczenia O.o
_________________ '' Spójrz w górę by odnaleźć miłość a odnajdziesz życie wieczne ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum