mi się 'Piła' podobała - ze względu na zaskakujący przebieg akcji..
aczkolwiek zgadzam się z tym, że druga część była już nudna, chociaż podobała mi się scena ze strzykawkami
_________________ " Wszystko nam się śni - ja Tobie, a Ty mi... "
Moim zdaniem pierwsza część była najlepsza z tych dwóch....chodź druga była też niczego sobie,ale szybko mi się znudziła i drugi raz bym już nie oglądał.
Film Piła mi się bardzo podobał. I mi się bardziej podobała dwójka ponieważ była bardziej zaskakująca. Moje ulubione ujęcie z tego filmu to jak Amanda została wrzucona do strzykawek.
_________________ Chodzi lisek koło drogi. Urwało mu obie nogi, urwało mu obie ręce i nie chodzi biedny więcej!
Wysłany: 2006-09-02, 20:58
Hmm.. Piła była ciekawa, ale tylko pierwsza część. Druga jakoś mnie nie wciągnęła, motyw zamkniecia ludzi w domu nie byl jakis zaskakujaco oryginalny..
Ale jednynka calkiem niezla. Interesujace sposoby usmiercania ludzi. Heh..
Film ukazuje jak czlowiek moze byc okrutny.
Mi o wiele bardziej podobała się Piła 2 , miała fajne zakończenie ... Chociaż 1 też niczego sobie . Osobiście nie lubię takiego rodzaju horrorów, ale Piła ogólnie mi sie spodobała ;] Polecam
dla mnie to super film na początku myslalam ze jakas liba bo w lazience caly film siedzą
_________________ http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10 proszę o głosik na tekst zaczynający się "Gdy Ci ciężko..." konczący się "nadach". Dziękuję za wszystkie oddane głosy.
Wysłany: 2006-10-21, 18:42
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Bodajze przedwczoraj ogladalem Saw I.
9/10.
Horror jak horror... a moze thriller? Co za roznica
Najgorsze bylo to, ze znalem zakonczenie Przeczytalem przedtem caly ten temat i wiedzialem, ze ten goscoi co lezy na ziemi jeszcze zyje... jak to czytalem to mialem wrazenie, ze to sie tyczy 2., dlatego pozyczylem 1...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum