• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Aqusia  

Wysłany: 2007-09-08, 16:55   

Yhm, zgadzam się z opinią że te programy są nudne. No bo czy może zdarzyć się tam coś ciekawszego niż w jakiejś choćby najgorszej telenoweli? Wole posprzątać mieszkanie niż oglądać jak inni z siebie głupków robią.
Pamiętam jeszcze pierwszą część BigBrothera i ludzi których wiek i doświadczenie życiowe jeszcze było jako tako zróżnicowane, teraz widziałam fragment tego na TV4 i wszystkie laleczki mają po 18-19 lat, lepiej by się uczyć poszły, a nie jak idiotki się zachowują przed publiką :zdegustowany:

Vanilla Dream  

Wysłany: 2007-09-09, 17:40   

ogladałam dwie edycje Big Brothera tylko, że kompletnie nic nie pamiętam, więc chyba trochę marna rozrywka musiała być. wiem, że były nominacje. ale nawet nie pamiętam czy oni dostawali jakieś konkurencje? jeśli nie, to to musiało być cholernie nudne bo co oni ciekawego tam robili? mam czarną dziurę w mózgu :|

głupie pożeracze czasu i tyle! :P

air_op 

Wysłany: 2007-09-09, 18:01   

tak, wszysscy gadaja ze nudne, a jednak taki program jak BB zrobil furore i bil rekordy ogladalnosci. OfT nie za dobrze to o nas swiadczy :dobani:

Colorblind  

Wysłany: 2008-01-26, 00:23   

Nie uwierzycie, ale gdy ma się pełno zaliczeń, egzaminów i ma się świadomość, że trzeba to wszystko jakoś zaliczyć i nauczyć, wtedy by jakoś od tego uciec student, studentka potrafi zająć się takimi rzeczami, o które wcześniej siebie by nie podejrzewała. Tak było właśnie w moim przypadku, otóż namiętnie od środy oglądam powtórki programu BB, muszę przyznać, że jest to program edukacyjny, bowiem kreuje pewne wzorce zachowania, style ubierania, ja już wiem, jak się powinno zachowywać w pewnych sytuacjach, by być totalnie "dżusi" osobą. Przede wszystkim mówienie nagminne "helooooooooł" w sytuacjach, gdy chcemy naszego rozmówcę uświadomomić w jakiejś sprawie, np. koleżanka się pyta: "co pijesz?", na co my odpowiadamy z drwiącym uśmiechem: "HELOOOOOŁ, to jest kufel, w kuflu się pije piwooo", gdy natomiast kompletnie nie zrozumieliśmy rozmówcy i chcemy pokazać, że ten nasz rozmówca nie jest za bardzo kojarzący, wtedy mówimy do siebie, bądź osób niezaangażowanych w rozmowę tak: "HELOOOOOŁ, O CO KAMAN!". Tak, tyle lat żyłam i nie korzystałam z tego, ale teraz postaram się to wprowadzać w życie. Następna kwestia to stroje, a raczej ich brak, widać materiału w sklepie zbrakło, biedne kobiety nie zdążyły kupić porządnej spódnicy i kupiły odzież, która powinna znaleźć się w sklepie z ubraniami dla dzieci. Tak, wyobraźcie sobie moje zaskoczenie, zdziwienie, gdy siedząc na kanapie nagle zauważyłam kobietę ubraną w spódnicę długości paska odsłaniającą majtki, dodatkowo ubrana była w pończochy, a ja naiwna tyla lat żyłam i myślałam, że pończochy ubiera się pod spódnicę, a tu proszę okazuje się inaczej, pończochy są na wierzchu, a jak! No tak, trzeba pokazać się z najlepszej strony...

'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska'
wszystko gra

Odpowiedz do tematu