myslicie ze dalej sa popularne? Czy ludzie dalej lubia ogladac Bar, Bog Brothera i inne tego typu? A może ktos z Was sam oglada takie programy? Lubicie je?
Zaczelam się zastanawiac nad tym czy jest wogole sens tworzenia kolejnych edycji.. od niedzieli na tv4 zaczyna się 4 edycja big brothera
Program chory, głupi i prymitywny, Jak jego widzowie zresztą...
Wypraszam sobie. To, że oglądałem pierwszą edycję Baru to nie znaczy, ze można mnie określić którymkolwiek z tych "okresleń".
No, poza Barem nie oglądałem żadnego programu teo typu, bo po prostu mnie nie wciągały.
Na pewno ludzie będą chcieli ogladać nowe edycje, jako podglądacze z natury
Hmm... Ja tez jakoś zawsze odzucalam te programy ze względu na ludzi, którzy w nich wystepowali. Poprostu odpychalo mnie w nich to, że dla nagrody, a bardziej sławy byli gotowi zrobić praktycznie wszystko. Na dodatek nie wykazywali się oni większa inteligencją. No, poprostu nawet urywki tego typu programow dzialaly mi na nerwy...
_________________ Moja mama jest rastamanem - pali faję wodną i jeździ tramwajem!
Przyznaję, że ogladałam pierwszą edycję BB, ale byłam młoda i głupia później tak jak większość, doszłam do wniosku, że te programy sa bezwartościowe i żal na nie czasu.
Wysłany: 2007-09-01, 09:03
Kto idzie do takich programów : Debile. A nawet jak ktoś mądry się zgłosi do nie dostanie się do takiego programu jak Big Brother.
Pamiętam lubiłem oglądać Agenta, ale tam wybrali mądrzejszych ludzi, bo inaczej nie miało by to sensu.
Ludzie lubia patrzeć jak inni się kłucą, denerwują, lubią patrzeć na debili, choć niekiedy sami są tacy
Kiedyś oglądałem big brothera ale pare razy jak mi się nudzi włącze telewizor i leci coś typu wywożą ludzi na wyspe i muszą przetrwac coś w tym stylu , to wtedy zostawię ...
_________________ Życie jest chorobą, a śmierć zaczyna się już w chwili urodzenia. Każde odetchnięcie, każde uderzenie serca jest odrobiną śmierci. Krokiem ku unicestwieniu.
Wysłany: 2007-09-02, 17:22
Polecający: Google =D
Kiedyś ogądałam tego typu programy. Dziś już mnie to nie bawi. Chyba że nie ma nic innego w telewizji to mogę sobie popatrzeć na ludzi robiących z siebie kretynów
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
mimo to wbrew temu co mowicie, jest naprawde cala rzesza ludzi, wyksztalconych, którzy to ogladaja z braku lepszej rozrywki może nie codziennie- od czasu do czasu tak żeby wiedziec co w trawie piszczy
4edycja, mimo ze leci dopiero od niedzieli już zyskala niezla grupke fanow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum