Moim zdaniem najlepiej zapowiada się "Scarlet". Ładna aktorka w roli głównej, ciekawe zajawki. No i jakaś odmiana od Polskich tasiemców.
Co jest zastanawiające, że już spotkałam kilka osób, które to dały się nabrać na tę intrygę reklamową, przynajmniej w pierwszej chwili. Poza tym były pewne przesłanki, które świadczyły o tym, że "Scarlet" serialem nie będzie - wszak nie był podany w ramówce. Dobra reklama, skoro takie zamieszanie wywołała. Niestety, serialu z tego nie będzie.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Ja się dałem nabrać, razem z kolegą z akademca, gdy pierwszy raz widzieliśmy tę reklamę. Dopiero potem doszło do nas, że coś tu nie gra. Z całej tej afery zostało mi na kompie kilka fotek domniemanej i bądź co bądź ślicznej bohaterki
Ja też się dałam nabrać w pierwszej chwili. Reklama faktycznie zrobiona świetnie, gdyby to była rzeczywista zajawka serialu, to na pewno rzuciłabym na niego okiem ^^
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
to przykre.. ale widać,że choć raz spece od reklamy do czegoś się przyłożyli. a aktora śliczna i podobna do J.Alby [a może to ona? *wzrusza ramionami*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum