_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
No zabili ale leci kilka razy Więc odżywa co kilka miesięcy ;D wiec dobrze jest ;d
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Nymphetamine, widze, że seriale czysto dla młodzieżówki.
Ale przyznam, że i Roswell lubiłam. Asy z Klasy swego czasu też. To był rytuał cotygodniowy. Zawsze w sobote oglądałam któryś z tych seriali pisząc wypracowanie na polski. Taka wena mnie nachodziła
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Oj tak, zdecydowanie.
Nigdy nie mogłam zrozumieć, jak ludzie chca oglądac ten film.
Dla mnie to było czasami obleśne i głupie.
Odmóżdżanie...
Ptaq, nie wkurzaj. A w moim wieku juz się do wieku nie przyznaje
Nymphetamine, nie oskarżenie, stwierdzenie.
a wiecie co ? Nie wiem dlaczego ale kocham od godziny 14:45 do około 16:30 Na TVN oglądać serialnee ;D Kurcze takie to prostackie, ale nie wiem no Oczywiście wszyscy mnie rozumieją jak zawsze;P
South park ? Kiedyś chcieliśmy z kolegą oglądać na kompie, ale nie miał napisów i niestetyy na necie znaleźliśmy jakieś ... hmmm ... Napisy do south Park, ale chyba z innego filmu
Oglądać South Park z napisami to połowa zabawy mniej. Zajebisty serial i film. I nie powiedziałbym, że taki znowu 'no brain required'.. Taki to jest "świat według kiepskich", a w SP to poczucie humoru jest dość specyficzne ale wydaje mi się, że jednak chociaż trochę wymagające.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum