Balerina widze ze tez ogladasz zigzapa:P moj ulubiony programik, jak nie ogladalas to polecam bajeczke Kod Lyoko, moze Ci sie spodoba:P http://pl.youtube.com/watch?v=mxigyGLJp5w
obejrzalam dwa odcinki dextera i bardzo fajny:P boziu leze chora w lozku i calymi dniami ogladam tv, juz mi sie nudzi ogladanie ciagle zigzapa, cartoona i foxa:D
Wysłany: 2007-11-09, 21:40
Polecający: dzięki Google.pl :)
Obecnie nic systematycznie nie oglądam Jakoś czas wolny różnie mi wypada i ogladam na co wpadne...
Dawno temu lubiłam ogladac seriale typu: "Z Archiwum X", "Millenium" hitem dla mnie choć tylko dwa sezony był serial "Roswell w kregu tajemnic".
Co obecnie? "Włatcy Móch" dla smiechu oraz "Gotowe na Wszystko" "Chirurdzy" i na AXN wszystkie "CSI" jak akurat siedze przez tv najbardziej lubie MIAMI.
Co do LOST to ogladałam z ciekawości dlaczego wszyscy tak lubia ten serial ale jakos mnie nie wciągnęło...
Moj najukochanszy serial to PRZYJACIELE poogladalam juz wszystkie 10 serii i za kazdym razem placze ze smiechu...to jest po prostu niesamowite !!
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Wysłany: 2007-11-12, 19:34
Polecający: dzięki Google.pl :)
A no Przyjaciele też fajny serial ale przez to, że jest dośc często 'odgrzewany' w tv zrobił sie dla mnie aż za nudny...
Teraz przegapiłam wczorajszy odcinek Włatców móch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum