A ja uważam że SP... Jest troszke wulgarny, jak na film rysunkowy ...
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
ja ogladam "na wspólnej" (chociaż coraz nudniejsze) i "magde m" (chociaż wkurza mnie ten film bo ta magda jest jakaś dziwna ale serial o prawnikach więc jak mogłabym go nie oglądać)...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Naya, a dlaczego jak o prawnikach to musisz oglądać? Interesujesz się prawem ?:P
M jak miłośc? Masło maslane się teraz robi
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
M jak miłość... czasami oglądam... mimo, że np. nie oglądnę kilka odcinków to i tak jak oglądam to wiem o co chodzi... ten serail (jak i wszystkie inne) powinien być trochę bardzie tragiczny... np. jak Kinga z piotrkiem czy pawłem sie rozeszli to od razu było wiadomo, że kwestią czasu jest ich zejście się...a czy nie mogli się rozwieść... nie no jak to tak... nazdradzali sie na wzajem... ale przeciez nic takiego się nie stało... gośka mo ciągle jakies swoje wiodzimisię i pecha do facetów... jeden okazał się gejem, za drugiego wyszła sama nie wie dlaczego... naprawdę takei masło maślane z tego serialu coraz bardziej się robi... wolę w tym czasie oglądać jak Kazia tyra ludzi...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
a Marta wróciła do Norberta ;] A dlaczego ? Bo film musi pokazać ze rodzina musi być w pewłnym skłądnie .... pfff
sito,cóż za teoria, to czemu oni się tam ciągle zdradzają rozstają szantażują itd itp
nie do mnie to ale się wtrącę... wścibska jestem... cóż... więc tak... i tak wszystko kończy się "żyli długo i szczęśliwie"... bo telewizja (czytaj seriale) propaguje zgodę, pokój i miłość, nawet gdy po drodze występowały zdrada, kłamstwo, odrzucenie i takie tam...
Fazi co ty masz do Kazi... że co, że jest feministką... może za dużo się naczytała tych wszytskich książek co je krytykuje (bo oczywiście wszyscy wiedzą że kazia jest krytykiem literackim) i jej się tak poudzielało... ale ogólnie spoko babka...
Kij z tym, że feministka. Udam, że o tym nie wiem.
Ona mnie po prostu.. no zwyczajnie.. no.. wkurwia no.. Ja nie wiem czy ci ludzie w tym programie podpisują przed wejściem jakąś umowe, że nie wolno podnieść głosu na Kazie? Bo te teksty co ona sypie to są denne jak dla mnie i na prawde nie trudno by było Kazi na jej wredne tekty odpowiedzieć tak, że Kazia by się popłakała, a tak to rżnie takiego kozaka i nikt jej nie odpyskuje. Kazia jest żałosna i tyle. Ja Kazi dałem szansę i specjalnie dla niej katowałem się Majewskim gdzie to Kazia pewnego wieczoru zawitała. Myślałem, że Kazia mojej sympatii nie budzi bo jej za to płacą w Ogniwie. Ale niestety się pomyliłem. Kazi program o książkach też widziałem kiedyś i też mi się nie spodobała. No przerąbane ma kobita u mnie i tyle.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
nie podpisują żadnej umowy... jest to program nagrywany wczesniej (nie na żywo) i wszelkie tyry idące w stronę kazi są wycinane... bo to kazia ma być górą... taka jest forma tego programu...
A to też denerwujące jest, że telewizja wszystko ustala na są rękę. Posiada całkowita władzę nad widzami. I gdzie w tym wypadku mówić o wolności słowa?
Dlatego lubię programy na żywo. Chociaż i tak tam występujący sa odpowiednio przygotowani, ażeby gafy nie palnąć.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Skoro temat o serialach to powiem o swoim ulubionym serialu... o The Lost a z polskiego Zagubieni. Ogląda z was ktoś ten fenomenalny serial? Ja mam już za sobą cały pierwszy sezon. Naprawdę warto zobaczyć ze wzgląd na śwetnią fabułę. Nie ma słów które mogłby opisać jaki klimat ma w sobie ten serial. Nie wiadomo co też można opowiedzieć wam by nie zdradzić fabuły. Poprostu samolot rozbija się na bezludnej wyspie a grupka ocalałych próbuje jakoś przeżyć i wydostać się z niej. Jednak wyspa nie jest wcale taka bezludna. A bohaterowie okazują się mieć ciekawą przeszłość...
Ja już mam za sobą i trzy odcinki z sezonu drugiego. Uwielbiam Lostów.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum